Het beste uit jezelf halen,
wij helpen je graag!

Bij SIDN krijg je veel mogelijkheden om je vakkennis up-to-date te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen. Daarnaast stimuleren wij samenwerking door teambuildingssessies en hebben wij een actieve personeelsvereniging. Haal ook het beste uit jezelf! Kijk of er nu een passende vacature voor jou is.

Werken bij SIDN

 • Senior managementassistent

  Ben jij een ervaren managementassistent die uitstekend kan structureren en organiseren? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature.

 • Bedrijfsjurist

  Ben jij een juridisch professional die graag werkt op het snijvlak van digitale infrastructuur en wet- en regelgeving? Reageer dan op deze vacature!

 • Technisch applicatiebeheerder

  Ben jij een technisch applicatiebeheerder die helder communiceert en wil werken in het hart van het internet? Bekijk dan snel onze vacature!

 • DNS engineer

  Ben jij een gedreven DNS engineer die verantwoordelijk wil zijn voor de .nl-zonefile? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Linux engineer

  Wil jij werken aan automated deployment en container architectuur? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • Propositie developer online security

  Ben jij een gedreven ontwikkelaar van innovatieve proposities in het online domein én kun je die ook vertalen naar concrete initiatieven? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Over SIDN

  Lees meer over wie wij zijn, onze maatschappelijke betrokkenheid en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij ons netwerk.

 • foto van Michiel Henneke

  Michiel Henneke

  Marketing manager

  SIDN is onder meer de registry voor het nationale topleveldomein: .nl. Er is geen ander bedrijf dat zo'n centrale positie in Nederland heeft. Zonder SIDN geen .nl-domeinzone, waarop zich een belangwekkend deel van de Nederlandse economie en communicatie afspeelt. Wereldwijd zijn we nummer vijf op de ranglijst landendomeinen. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen zetten wij in voor andere internetgerelateerde producten en diensten. Een spannende wereld vol mooie uitdagingen en interessante contacten.

 • foto van Rebecca van Norde

  Rebecca van Norde

  Medewerker customer support

  In ons team draait alles om ondersteuning geven aan onze klanten en relaties. Dit zijn hoofdzakelijk registrars: zakelijke dienstaanbieders zoals service providers, hostingbedrijven en merkenregistratiebureaus. Met de komst van onze nieuwe diensten en onze focus op een veilig en betrouwbaar internet ondersteunen we nu meer en meer partijen als collega-registries, opsporingsautoriteiten en advocaten. Wij leiden de contacten in goede banen tot en met de opvolging. Customer contact dus, in optima forma.

 • foto van Maarten Wullink

  Maarten Wullink

  Research engineer

  Voor ons DNS big data project ENTRADA (ENhanced Top-level domain Resilience through Advanced Data Analysis) heb ik een platform ontwikkeld op basis van Hadoop. Met dit platform verwerken we elke dag honderden miljoenen DNS-queries. De analyse van deze data biedt veel mogelijkheden bij het onderzoek naar cybercrime activiteit zoals phishing en botnets. Het doel van dit soort onderzoek is een veilig .nl en internet voor iedereen. Een andere uitdaging is het ontwikkelen van slimme algoritmes om de stabiliteit van .nl en het internet te verhogen. Dit doen we samen met partners zoals universiteiten, ik ben ook geregeld op een universiteit te vinden.