Het beste uit jezelf halen,
wij helpen je graag!

Bij SIDN krijg je veel mogelijkheden om je vakkennis up-to-date te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen. Daarnaast stimuleren wij samenwerking door teambuildingssessies en hebben wij een actieve personeelsvereniging. Haal ook het beste uit jezelf! Kijk of er nu een passende vacature voor jou is.

Werken bij SIDN

 • Propositie developer online security

  Ben jij een gedreven ontwikkelaar van innovatieve proposities in het online domein én kun je die ook vertalen naar concrete initiatieven? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Scrummaster

  Ben jij een scrummaster die developmentteams verder wil helpen om zelf organiserend te worden? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • Technisch applicatiebeheerder

  Ben jij een technisch applicatiebeheerder die graag wil werken in het hart van het Nederlandse Internet? Bekijk dan snel onze vacature!

 • Linux engineer

  Ben jij een gedreven Linux engineer die wil werken in een complexe Linux-omgeving? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • DNS engineer

  Ben jij een gedreven DNS engineer die verantwoordelijk wil zijn voor de .nl-zonefile? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Product owner

  Weet jij als geen ander hoe je de belangen van verschillende stakeholders behartigt en vertaalt naar concrete acties voor het agile team? Check dan de vacature product owner!

 • Over SIDN

  Lees meer over wie wij zijn, onze maatschappelijke betrokkenheid en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij ons netwerk.

 • foto van Jan Bus

  Jan Bus

  Technisch applicatiebeheerder

  Ik viel met de neus in de boter, want ik was pas twee maanden in dienst toen ik al mee mocht op het teambuildingsweekend van SIDN. Mooi moment om andere collega's beter te leren kennen. Binnen het team TAB heb ik namelijk veel met verschillende collega's te maken. Wij zorgen dat de systemen up and running zijn en nieuwe versies geüpdatet worden: risicoanalyses, adviseren, systeemtesten, monitoring en documenteren. Bij SIDN krijg je veel vrijheid om mee te denken hoe de infrastructuur verbeterd kan worden, en dat doe ik graag!

 • foto van Marco Nijenhuis

  Marco Nijenhuis

  Informatieanalist

  Werken aan een veilig en werkend internet is leuk, interessant en uitdagend. Als Informatieanalist sta ik in de voorhoede als het gaat om veranderingen aan processen en applicaties. Doorvragen is een vereiste om te begrijpen wat er precies bedoeld wordt door mijn klant. Ik analyseer de implicaties van een ogenschijnlijk kleine aanpassing in een proces: als ik aan dit touwtje trek, valt er dan ergens anders iets om? Documenteren van het ontwerp is essentieel.  Het komt dus mooi uit dat ik zo nieuwsgierig en procedureel ben.

 • foto van Maarten Wullink

  Maarten Wullink

  Research engineer

  Voor ons DNS big data project ENTRADA (ENhanced Top-level domain Resilience through Advanced Data Analysis) heb ik een platform ontwikkeld op basis van Hadoop. Met dit platform verwerken we elke dag honderden miljoenen DNS-queries. De analyse van deze data biedt veel mogelijkheden bij het onderzoek naar cybercrime activiteit zoals phishing en botnets. Het doel van dit soort onderzoek is een veilig .nl en internet voor iedereen. Een andere uitdaging is het ontwikkelen van slimme algoritmes om de stabiliteit van .nl en het internet te verhogen. Dit doen we samen met partners zoals universiteiten, ik ben ook geregeld op een universiteit te vinden.