Onze organisatie

Mensen en bedrijven verbinden voor een zorgeloos en kansrijk digitaal bestaan. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door het .nl-domein zo veilig en stabiel mogelijk te houden, door onze kennis in te zetten voor de veiligheid van het internet en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die daaraan bijdragen.

De veilige inlogoplossingen en herbruikbare digitale identiteiten die Connectis aanbiedt, sluiten naadloos aan bij deze missie. Daarom hebben we in begin 2017 een meerderheidsbelang genomen in dit bedrijf. Samen werken we aan onze ambitie om het internet nog waardevoller, veiliger en betrouwbaarder te maken.

SIDN is geen commercieel bedrijf. We zijn professioneel en zakelijk, maar streven naar maximalisatie van onze toegevoegde waarde voor de Nederlandse maatschappij en economie. Het rendement van nieuwe producten zetten we in om de positie van .nl te versterken, groei te realiseren op het gebied van digitale identiteiten en online security en te investeren in de Nederlandse en internationale internetgemeenschap. Dit doen we o.a via SIDN Labs en SIDN fonds. Dit alles doen we met circa 150 collega’s bij SIDN, SIDN Labs, Connectis en SIDN fonds vanuit Arnhem, Rotterdam en Boekarest.

SIDN-organisatieschema
https://images.ctfassets.net/yj8364fopk6s/2IjeeOEUAH7ZjAxrKFHXBB/52dd739f801b6a5891f9a68a6b213217/SIDN_organisatieschema_070619.jpg

Downloads

 • dinsdag 20 augustus 2019

  Veilig internet

  RIPE NCC begint aan uitreiking IPv6-adressen uit tweede /12-blok

  Thumb-RIPE-NCC-logo

  Nieuw 2a10/12 adresblok toegekend door IANA

  Lees meer
 • vrijdag 1 december 2017

  Veilig internet

  Aantal phishingsites met Nederlandse topmerken ruim 40% toegenomen

  Thumb-phishing-light-box

  Onderzoek SIDN laat zien dat alle topmerken geconfronteerd worden met phishing

  Lees meer
 • vrijdag 22 maart 2019

  Over SIDN

  Meld je aan voor ID next 2019

  Thumb-logo-IDnext

  Hét event over de wereld van digitale identiteiten

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.