Onze organisatie

Mensen en bedrijven verbinden voor een zorgeloos en kansrijk digitaal bestaan. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door het .nl-domein zo veilig en stabiel mogelijk te houden, door onze kennis in te zetten voor de veiligheid van het internet en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die daaraan bijdragen.

De veilige inlogoplossingen en herbruikbare digitale identiteiten die Connectis aanbiedt, sluiten naadloos aan bij deze missie. Daarom hebben we in begin 2017 een meerderheidsbelang genomen in dit bedrijf. Samen werken we aan onze ambitie om het internet nog waardevoller, veiliger en betrouwbaarder te maken.

SIDN is geen commercieel bedrijf. We zijn professioneel en zakelijk, maar streven naar maximalisatie van onze toegevoegde waarde voor de Nederlandse maatschappij en economie. Het rendement van nieuwe producten zetten we in om de positie van .nl te versterken, groei te realiseren op het gebied van digitale identiteiten en online security en te investeren in de Nederlandse en internationale internetgemeenschap. Dit doen we o.a via SIDN Labs en SIDN fonds. Dit alles doen we met circa 150 collega’s bij SIDN, SIDN Labs, Connectis en SIDN fonds vanuit Arnhem, Rotterdam en Boekarest.

SIDN-organisatieschema
https://images.ctfassets.net/yj8364fopk6s/2IjeeOEUAH7ZjAxrKFHXBB/52dd739f801b6a5891f9a68a6b213217/SIDN_organisatieschema_070619.jpg

Downloads

 • donderdag 11 april 2019

  Veilig internet

  Retailmerken populair als domeinnaam van phishingwebsites

  Thumb-Albert-Heijn-winkelmandje

  Analyse Nederlandse retailmerken: voeding en genotsmiddelen bovengemiddeld vaak slachtoffer

  Lees meer
 • dinsdag 26 maart 2019

  Veilig internet

  De eerste stap naar de adoptie van standaarden: weten of je eraan voldoet

  Thumb-icon-checklist

  Internet.nl stimuleert de adoptie van internetstandaarden

  Lees meer
 • donderdag 12 september 2019

  Veilig internet

  Nieuwe call SIDN fonds: je data de baas

  Thumbnail SIDN fonds

  Het belang en de waarde van data voor ons als internetgebruikers

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.