Onze organisatie

Mensen en bedrijven verbinden voor een zorgeloos en kansrijk digitaal bestaan. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door het .nl-domein zo veilig en stabiel mogelijk te houden, door onze kennis in te zetten voor de veiligheid van het internet en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die daaraan bijdragen.

De veilige inlogoplossingen en herbruikbare digitale identiteiten die Connectis aanbiedt, sluiten naadloos aan bij deze missie. Daarom hebben we in begin 2017 een meerderheidsbelang genomen in dit bedrijf. Samen werken we aan onze ambitie om het internet nog waardevoller, veiliger en betrouwbaarder te maken.

SIDN is geen commercieel bedrijf. We zijn professioneel en zakelijk, maar streven naar maximalisatie van onze toegevoegde waarde voor de Nederlandse maatschappij en economie. Het rendement van nieuwe producten zetten we in om de positie van .nl te versterken, groei te realiseren op het gebied van digitale identiteiten en online security en te investeren in de Nederlandse en internationale internetgemeenschap. Dit doen we o.a via SIDN Labs en SIDN fonds. Dit alles doen we met circa 150 collega’s bij SIDN, SIDN Labs, Connectis en SIDN fonds vanuit Arnhem, Rotterdam en Boekarest.

SIDN-organisatieschema
https://images.ctfassets.net/yj8364fopk6s/2IjeeOEUAH7ZjAxrKFHXBB/52dd739f801b6a5891f9a68a6b213217/SIDN_organisatieschema_070619.jpg

Downloads

 • maandag 30 september 2019

  DNSSEC

  Stop niet met DNSSEC-validatie bij problematische domeinnamen

  Thumb-internet-security

  Beter stel je een Negative Trust Anchor in

  Lees meer
 • woensdag 6 februari 2019

  Veilig internet

  Google Chrome waarschuwt gebruikers voor typodomeinnamen

  Chrome+thumb

  Valse url’s herkennen is lastig

  Lees meer
 • donderdag 15 november 2018

  Over SIDN

  Onderhoud website 15-11-2018 en 29-11-2018

  Onderhoud+en+storingen

  Door onderhoudswerkzaamheden is de website korte tijd niet of beperkt beschikbaar.

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.