Onze organisatie

Mensen en bedrijven verbinden voor een zorgeloos en kansrijk digitaal bestaan. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door het .nl-domein zo veilig en stabiel mogelijk te houden, door onze kennis in te zetten voor de veiligheid van het internet en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die daaraan bijdragen.

De veilige inlogoplossingen en herbruikbare digitale identiteiten die Connectis aanbiedt, sluiten naadloos aan bij deze missie. Daarom hebben we in begin 2017 een meerderheidsbelang genomen in dit bedrijf. Samen werken we aan onze ambitie om het internet nog waardevoller, veiliger en betrouwbaarder te maken.

SIDN is geen commercieel bedrijf. We zijn professioneel en zakelijk, maar streven naar maximalisatie van onze toegevoegde waarde voor de Nederlandse maatschappij en economie. Het rendement van nieuwe producten zetten we in om de positie van .nl te versterken, groei te realiseren op het gebied van digitale identiteiten en online security en te investeren in de Nederlandse en internationale internetgemeenschap. Dit doen we o.a via SIDN Labs en SIDN fonds.

Dit alles doen we met circa 150 collega’s bij SIDN, SIDN Labs, Connectis en SIDN fonds vanuit Arnhem, Rotterdam en Boekarest.

SIDN-organisatieschema
https://images.ctfassets.net/yj8364fopk6s/2IjeeOEUAH7ZjAxrKFHXBB/52dd739f801b6a5891f9a68a6b213217/SIDN_organisatieschema_070619.jpg

Downloads

 • vrijdag 13 april 2018

  Oplossingen

  Lazio Roma de dupe van spear phishing met valse domeinnaam

  Thumb-Feyenoord

  Feyenoord loopt vooralsnog 2 miljoen euro mis

  Lees meer
 • maandag 11 september 2017

  SIDN Labs

  Sharetrada: Een kennisdelingssite voor (toekomstige) ENTRADA-gebruikers

  Thumb-Zurich

  Verbinden van de ENTRADA-community

  Lees meer
 • vrijdag 19 april 2019

  SIDN Labs

  SIDN gaat adoptie van internetstandaard DANE stimuleren

  Thumb-e-mail

  Standaard voor veiliger e-mail wordt onderdeel van de Registrar Scorecard

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.