Onze organisatie

Wij beheren het .nl-domein 24 uur per dag, 7 dagen per week. We zorgen dat je gemakkelijk een domeinnaam kunt aanvragen bij een registrar (hostingprovider). Dat je als registrar bij ons terecht kunt met je vragen. En we delen onze expertise: over domeinen, domeinnamen en internetgerelateerde onderwerpen. Dit en veel meer regelen wij met zo’n 95 mensen, verdeeld over 5 afdelingen.

Onze algemeen directeur: Roelof Meijer

Roelof Meijer

Geholpen door ons managementteam leidt hij de organisatie. Daarnaast is er een raad van toezicht; die controleert en advies geeft.

Roelof is sinds 2005 onze algemeen directeur. Voor hij bij ons kwam, was hij managing director bij PTC +, een internationale opleidingsorganisatie. Eerder werkte hij als ingenieur, projectcoördinator, technisch consultant en adviseur van de regering voor een ingenieursbureau en later voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken in respectievelijk Zambia en Burkina Faso. Roelof studeerde Werktuigbouwkunde aan de Wageningen Universiteit.

Met veel gedrevenheid stuurt Roelof ons managementteam aan. De medewerkers van HR, het juridische team, het communicatieteam en een security officer ondersteunen hem.

De mensen die kritisch meekijken: de raad van toezicht

De raad van toezicht kijkt mee naar het beleid van de directie en de algemene gang van zaken binnen SIDN. Bovendien geeft de raad advies aan de directie. De raad bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 mensen. Lees meer over de samenstelling en taken en verantwoordelijkheden van de raad van toezicht.

Zij regelen het: ons team

Cees_Toet_thumbnail1

ICT
ICT is verantwoordelijk voor het beschikbaar maken en houden van de .nl-zone op het internet. Verder werken onze collega’s van deze afdeling aan de ontwikkeling, het onderhoud, de exploitatie en het beheer van het domeinnaamregistratiesystemen, de technische infrastructuur en nieuwe services. Manager van de afdeling is Cees Toet.

Cristian_Hesselman

SIDN Labs
Wij hebben onze researchactiviteiten ondergebracht in de afdeling SIDN Labs. Het team, geleid door Cristian Hesselman, bestaat uit research engineers en een data scientist. Samen leveren zij een bijdrage aan internetinnovaties die meerwaarde creëren voor de Nederlandse economie en maatschappij en die de internationale positie van Nederland verder versterken.

Registratie & Service

Als registrars of .nl-domeinnaamhouders een vraag hebben, komen ze uit bij ons supportteam.
Wij staan klaar om een diversiteit aan klantvragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden. Dit gaat via mail, telefoon, maar ook twitter. Onze hoge klanttevredenheid is belangrijk voor ons en daarom zijn we continue bezig onze klantprocessen verder te verbeteren. Daarnaast voeren de mensen van de supportafdeling alle controles, registraties en mutaties uit.  We zoeken nog een nieuwe Manager R&S, bekijk de vacature.

Arjan-Middelkoop-2018

New Business, Marketing & Sales
Wij zorgen voor een goed functionerend .nl-domein en introduceren nieuwe diensten. Dit doen we door goed te luisteren naar onze registrars, onze dienstverlening waar nodig te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe, gerelateerde proposities die bijdragen aan een makkelijker, toegankelijker en veiliger internet. Ons totale portfolio zetten wij in de markt via diverse on- en offline kanalen gekoppeld aan een sterke profilering van het SIDN-merk. Arjan Middelkoop leidt dit multidisciplinaire team. 

Tuyen-Nguyen

Controle & Ondersteuning

Tuyen Nguyen gestart als financieel directeur bij SIDN. Zij maakt deel uit van het directieteam en is verantwoordelijk voor de financiële strategie van de totale SIDN-groep bestaande uit SIDN, SIDN Labs en Connectis, en de financiële ondersteuning van het SIDN fonds. Ze heeft naast Finance & Control ook HRM en Security in haar portefeuille.

Downloads

 • maandag 8 oktober 2018

  Over SIDN

  Kom op 29 november naar SIDN Connect

  Thumb-SIDN-Connect-KNVB

  Bekijk het volledige programma

  Lees meer
 • woensdag 6 december 2017

  Over SIDN

  SIDN fonds steunt nieuwe lichting internetpioniers

  Thumb+logo+SIDN+fonds

  12 uiteenlopende internetprojecten

  Lees meer
 • dinsdag 26 februari 2019

  .nl-domeinnaam

  Agentschap Telecom houdt toezicht op SIDN

  Thumb-logo-Agentschap-Telecom

  Hoe we ‘aanbieder van essentiële diensten’ werden

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.