Privacy

Jouw privacy vinden wij erg belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat we er netjes mee omgaan. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij SIDN allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Verwerkingen door SIDN

De kern van onze dienstverlening is het beheren van het .nl-domein. Daarnaast leveren we een aantal aanvullende diensten.

Welke persoonsgegevens wij daarbij verwerken hangt af van het doel van de specifieke werkzaamheden. Op deze pagina geven we je een overzicht van de werkzaamheden die we uitvoeren. Meer details over deze verwerkingen vind je door te klikken op de specifieke verwerking.

Beveiliging

Wij zijn ISO 27001-gecertificeerd. We hebben dan ook de nodige maatregelen genomen om onze bedrijfsinformatie, waaronder jouw persoonsgegevens, te beschermen

Functionaris voor gegevensbescherming

Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacybescherming binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming is Karin Vink. Zij is bereikbaar via fg@sidn.nl en +31 (0)26 352 55 00. Je kunt bij haar terecht met al je vragen en verzoeken in het kader van privacy.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Als een van onze diensten verandert, dan passen wij ook onze privacyverklaring aan. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij doen ons best om veranderingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Heb je vragen of wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

  • het laten corrigeren van fouten;

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

  • intrekken van toestemming;

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Vind je dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

SIDN Meander 501 6825 MD Arnhem support@sidn.nl +31 (0)26 352 55 55

Reacties

  • vrijdag 28 juni 2019

    Over SIDN

    Gezocht: de beste internetscripties

    Thumb-pensive-student-with-laptop-studying-in-the-library

    Win jij een van de Internet Scriptieprijzen van 2019?

    Lees meer
  • dinsdag 5 maart 2019

    Over SIDN

    Kan DNSSEC de recente aanvallen op het DNS tegengaan?

    Thumb+DNSSEC

    ICANN riep in reactie op deze aanvallen op tot implementatie van DNSSEC

    Lees meer
  • woensdag 12 juni 2019

    Veilig internet

    Goed omgaan met persoonsgegevens ook verantwoordelijkheid ICT’er

    Thumb-privacy-on-digital-background

    AVG leeft vooral bij juristen

    Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.