Stages en scripties

Stagelopen of afstuderen bij SIDN of SIDN Labs? Dat is jezelf ontwikkelen in een razend tempo, waarbij je meewerkt aan een onbezorgd digitaal bestaan!

Over onze stage- en afstudeeropdrachten

Loop stage bij SIDN en je zet je eerste stappen in het bedrijfsleven. Maar je doet meer! Want ook jij draagt bij aan onze maatschappelijke rol. Als beheerder van het .nl-domein hebben we namelijk een cruciale rol voor het internet, de Nederlandse maatschappij en economie.Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving, waarin groei en innovatie voorop staan. Ontdek wat je leuk vindt, waar je energie van krijgt en waar je goed in bent!   

Stages bij SIDN

Is het voor jou tijd om je kennis verder te ontwikkelen in de praktijk? Dan is een stage bij SIDN iets voor jou! Hier hebben we je namelijk een leuke stage te bieden waarin jouw ontwikkeling voorop staat.

Opdrachten bij SIDN

Helaas. We hebben op dit moment geen stageopdrachten bij SIDN.

Afstuderen bij SIDN Labs

Zit je in de laatste fase van je technische opleiding aan de Universiteit en zoek je een interessante afstudeeropdracht in het hart van het Nederlandse internet? Kijk dan snel naar de afstudeermogelijkheden bij SIDN Labs! SIDN Labs is het researchteam van SIDN. Hierin ontwikkelen en evalueren we nieuwe systemen en technieken van wereldklasse. Dit doen we om de veiligheid, stabiliteit en privacy van het internet te verhogen, met het accent op het .nl-domein en diensten van SIDN. Wil je meer informatie over wat afstuderen bij SIDN Labs betekent? Kijk dan bij SIDN labs.  

Opdrachten bij SIDN Labs

Helaas! We momenteel geen afstudeeropdrachten bij SIDN Labs open staan. Maar houd deze pagina in de gaten want zodra we iets hebben plaatsen we dat hier. Wil je weten met welke onderzoeken je mogelijk kan afstuderen? Of heb je zelf een idee voor een onderzoek? Neem dan contact op met Elmer Lastdrager via elmer.lastdrager@sidn.nl.

Joanna_Klaver_Thumbnail

Joanna Klaver

HR-manager

+31 26 352 55 00

hrm@sidn.nl

Met vragen over onze vacatures kun je bij mij terecht.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.