Welkom startende ondernemer. Wij helpen je graag om snel en vertrouwd een .nl-domeinnaam voor je bedrijf of onderneming te registreren.

Stap 1: Domeinnaam zoeken

Wil je weten of de .nl-domeinnaam die je zoekt voor jouw onderneming nog vrij is? Typ dan de domeinnaam in in de zoekbalk (Whois) bovenaan de pagina. Je ziet direct of de naam vrij is of niet. Is de naam bezet? Dan geeft de tool je gelijk suggesties voor domeinnamen die wel vrij zijn. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk de tips voor een goede zakelijke domeinnaam.

Stap 2: Domeinnaam registreren

Registreer je domeinnaam bij je eigen registrars (hostingprovider). Heb je nog geen registrar? Lees de tips om een goede keuze te maken en selecteer de registrar die het best bij jou past via registar zoeken.

Waarom een .nl-domeinnaam?

•    80% van de Nederlandse internetgebruikers koopt het liefst bij een .nl-webwinkel •    Een .nl-domeinnaam helpt je om in Nederland beter vindbaar te zijn •    Er zijn meer dan 1200 registrars waar je een .nl-domeinnaam kunt registreren

TIP

Heeft een derde partij een naam van jouw onderneming al geregistreerd? Kijk dan bij onze geschillenregeling voor de mogelijkheden.

Downloads

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.