Kom naar DHPA TechFest!

Op 24 mei is DHPA TechFest in Naarderbos in Naarden. SIDN is één van de partners en verzorgt een workshop over de strijd tegen fake webshops. Reserveer je gratis ticket en bezoek DHPA TechFest 2018!

Wat kun je verwachten?

DHPA TechFest is het event voor én door technici uit de online sector. Van techniek tot muziek en van het NK Serverwerpen tot datavloer tot inspiratie. DHPA TechFest 2018 heeft 4 podia en een zinderend buitenterras waar het hart van iedere tech specialist sneller van gaat kloppen. Het sleutelwoord van het programma is variatie, van spraakmakende keynotes tot de beste DJ voor het late middagprogramma, alles passeert de revue.

DHPA Techfest banners for sponsors Facebook8

Line-up 2018

In hun workshop over de strijd tegen fake webshops geven Chiel van Spaandonk en Giovane Moura van SIDN antwoord op prangende vragen als: hoe herken je een fake webshop? Hoeveel fake webshops zijn er eigenlijk? En wat gebeurt er nadat een fake webshop is gedetecteerd?

Andere topics zijn Robotics, de smell of data, serverless computing, VMware cloud on AWS, Quantum Computing, een VR escape room, Blockchain, IoT en het NK Serverwerpen. Ook is er voldoende ruimte om je collega’s te spreken en kun jezelf aan de knoppen zitten van de nieuwste tooling.

Meld je aan!

Op de website vind je het totale programma van de dag. Inschrijven kan via: schrijf je direct in. Volg de DHPA TechFest ook op Twitter via @dhpatechfest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Reacties

 • maandag 23 april 2018

  Over SIDN

  SIDN voor de collegezaal

  Thumb-college

  Cristian Hesselman doceert Security services for the Internet of Things

  Lees meer
 • dinsdag 9 oktober 2018

  .nl-domeinnaam

  40.000 bezoekers op pannenkoekhuiswebsite dankzij Lubach

  Thumb_ZondagmetLubach_Arjen-Lubach_C_-Merlijn-Doomernik

  Kritisch kijken naar je domeinnamenportfolio loont

  Lees meer
 • woensdag 10 oktober 2018

  Veilig internet

  Nog altijd veel Nederlanders online via openbare (onveilige) wifi-netwerken

  Thumb-wifi

  Met deze tips kun je veilig online via openbare wifi-netwerken

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.