Eerste editie SIDN Connect groot succes

Download het magazine om terug te blikken

Donderdag 30 november was de eerste editie van SIDN Connect bij de KNVB Campus in Zeist. We zijn trots dat we zoveel bekende én nieuwe relaties mochten ontvangen en samenbrengen op deze prachtige locatie midden in de bossen. Het was een leuke, informele dag vol inspirerende sessies en sprekers. We kregen van veel gasten terug: ‘Ik weet bijna niet wat ik moet kiezen, eigenlijk wil ik alle sessies wel bijwonen’. Voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Bekijk het magazine van SIDN Connect

Het tijdens SIDN Connect aanwezige team van tekstschrijvers, fotografen en tekenaars heeft een prachtig magazine voor ons gemaakt. Hierin hebben we alle hoogtepunten van de dag samengevat. Van het verhaal van de hacker tot aan handige tips & tricks met oog op de komst van de GDPR en de highlights uit het SIDN lagerhuis. Iedereen die SIDN Connect bezocht ontvangt een fysiek exemplaar in zijn brievenbus. Ben je benieuwd wat je gemist hebt? Download het magazine. Het geeft een mooie indruk van de dag. Ook is een deel van de presentaties beschikbaar om te downloaden. Helaas kunnen we, in verband met auteursrechten, niet alle presentaties publiceren.

Tot slot: noteer SIDN Connect 2018 alvast in je agenda! Volgend jaar is het op donderdag 29 november. We hopen je dan ook, of weer, te zien!

sidn-connect-2017

Reacties

 • dinsdag 10 april 2018

  Over SIDN

  Het gaat om impact

  Roelof_Meijer_260

  Jouw wereld. Onze impact. Lees erover in ons jaarverslag over 2017.

  Lees meer
 • donderdag 6 december 2018

  Veilig internet

  Dé tijd van digitale bewijskracht

  Thumb-digital-fingerprint

  Expert Kick Willemse over de ontwikkelingen rondom digitale bewijskracht

  Lees meer
 • donderdag 28 november 2019

  Over SIDN

  Registrars waarderen SIDN opnieuw hoog

  Banner-blue-pencil-draws-smiley

  Een 8,3 voor onze dienstverlening

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.