Doe samen met SIDN mee aan de Dutch Open Hackathon

26 & 27 mei, Dutch Innovation Factory, Zoetermeer

Op 26 en 27 mei vindt voor de 4e keer de Dutch Open Hackathon plaats in de inspirerende Dutch Innovation Factory in Zoetermeer! Wij dagen onze registrars uit om samen met ons mee te doen. Leef je een weekend als team uit op interessante challenges en maak daarbij gebruik van een groot aantal unieke datasets, API’s en hardware van 5 belangrijke Nederlandse organisaties: het Kadaster, KPN, Politie, PostNL en SIDN.

Bedenk creatieve toepassingen en maak kans op mooie prijzen

Ga de uitdaging aan en bedenk creatieve oplossingen en toepassingen voor concrete, alledaagse uitdagingen en maak kans op mooie prijzen zoals een incubatietraject en een leuk geldbedrag. Geef open innovatie een stevige boost en zet al je denkkracht in om digitale diensten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van consumenten en organisaties.

Denk bijvoorbeeld na over hoe je mensen en organisaties zorgeloos gebruik kunt laten maken van het internet of things. Hoe maak je hun huis slimmer maar tegelijk ook veiliger? Hoe kunnen bedrijven zich met elkaar verbinden zonder dat gevoelige data op straat komen te liggen? Hoe kunnen we het leven van mensen met techniek makkelijker én veiliger maken? Experts van de 5organisaties zijn tijdens de Hackathon aanwezig en denken hier graag met je over mee.

Meld je aan voor gezamenlijk team van registrars en SIDN’ers

Vind je het leuk om samen met andere registrars en onze experts de uitdaging aan te gaan? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar communicatie@sidn.nl. Je kunt een geheel nieuw project of idee ontwikkelen, maar je kunt ook een bestaand idee verder uitwerken. Een team mag uit maximaal 6 teamleden bestaan. Wij gaan in ieder geval graag voor 2 gemengde teams bestaande uit registrars en SIDN'ers.

Eten, drinken en feest!

Net als voorgaande edities zorgen we natuurlijk dat het je aan niets ontbreekt. Heerlijk eten, comfortabele werk- en slaapplekken en voldoende ontspanning. En natuurlijk een spetterende afsluitende borrel op zondagavond. Oh ja, en wat is nou een hackathon zonder allerlei coole gadgets?Tot 26 en 27 mei!

Reacties

 • vrijdag 25 oktober 2019

  Over SIDN

  Speel mee met de SIDN Cyber Heroes

  Hackshield thumb

  Bewustwording van cybercrime voor kinderen

  Lees meer
 • woensdag 2 oktober 2019

  Veilig internet

  Terugkijken: webinar DANE voor mail

  Thumb-webinar-blue

  Waterdichte beveiliging voor mail-transport

  Lees meer
 • dinsdag 30 oktober 2018

  Veilig internet

  Wees alert op domeinnaamfraude met Tikkie

  Tikkie-thumb

  Case: domeinnaamfraude met tikkie

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.