Pilot: SIDN Panel

Jouw mening telt! Om onze dienstverlening te optimaliseren gaan we regelmatig vragen stellen om jouw mening te toetsen. Eerder kondigden we al het SIDN Panel aan. We starten nu met een pilot via een app en Facebook Messenger. Doe je ook mee?

Update 1-4-219. De pilot is afgerond. Heb je interesse om je mening te delen? Geef je dan op voor het definitieve SIDN panel

Doel SIDN Panel

Als organisatie achter het .nl-domein willen we regelmatig de mening van betrokken ondernemers en geïnteresseerden vragen over internet, internetgebruik, veiligheid, privacy en domeinnamen. Hiermee willen we onze dienstverlening verder optimaliseren en trends in internetgebruik inzichtelijk maken.

Pilot

We starten met een pilot waarin we regelmatig een aantal korte vragen stellen. Daarbij maken we gebruik van de Upinion-app. Je kunt ook deelnemen via Facebook Messenger.

Hoe doe je mee?

Download de app of doe mee via Facebook Messenger

a) Meedoen via Upinion App

Via de App Store

 • Ga naar de App Store en installeer de Upinion app

 • Upinion wil je berichten sturen: klik op ‘Sta toe’

 • Klik op ‘ik heb een groepscode’ en vul de groepscode in ‘SIDN’ in en zet een vinkje op ‘Accepteer de voorwaarden’

 • Klik op ‘Aanmelden’ dan zie je gelijk de vraag om de starten met de vragenlijst in beeld.

Via Google Play

 • Ga naar Google Play en installeer de Upinion app

 • Klik op ‘Ik heb een groepscode’ en vul de groepscode in ‘SIDN’ in, zet een vinkje bij Accepteer de voorwaarden en klik op 'Groep zoeken'

 • Klik op ‘Aanmelden’ en de vragen komen gelijk in beeld.

b) Meedoen via Facebook Messenger

 • Klik op de link SIDN Facebook Messenger (https://m.me/312483866025910?ref=SIDN ) en ga aan de slag met de vragenlijst van het SIDN Panel.

Aandacht voor jouw privacy

 • Het beantwoorden van de vragen verloopt anoniem, zodat de resultaten niet te herleiden zijn naar specifieke personen.

 • Jouw privacy is gewaarborgd. Leverancier Upinion verwerkt de informatie conform ISO 27001.

 • Upinion heeft een Functionaris Gegevensbeveiliging in huis die geregistreerd is bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Voor alle vragen of klachten omtrent privacy kan men terecht bij de Functionaris Gegevensbeveiliging van Upinion: privacy@upinion.com

Blijf op de hoogte van de resultaten

Wij delen de belangrijkste onderzoeksresultaten met jou via de app of Facebook Messenger. Op die manier ben je als een van de eersten op de hoogte van de resultaten.

What’s in it for me?

Wij kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van het bovenstaande denkt: leuk dat jullie dit doen, maar what’s in it for me? Dat snappen we helemaal. Eén van de dingen die we via deze pilot willen onderzoeken is welke incentive we tegenover deelname in het panel willen zetten. Waar heb jij als ondernemer écht wat aan? Zodat we ook toegevoegde waarde voor jou kunnen bieden.

Reacties

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.