Uitnodiging nieuwjaarsborrel DINL

De stichting DINL (Digitale infrastructuur Nederland), waarvan SIDN partner is, is nog maar net opgestart en nu al volop in het nieuws. Om dat te vieren nodigt DINL u van harte uit voor de Nieuwjaarsborrel op 13 januari in het Museum voor Communicatie te Den Haag.

Over DINL

Het is geen nieuws meer dat de Nederlandse digitale-infrastructuursector het hart vormt van de Nederlandse online economie en een sleutelrol speelt in het wereldwijde internet. DINL verbindt de aanbieders binnen deze sector en treedt op als spreekbuis richting overheid, media en bedrijfsleven.

DINL_logo_thumbnail
https://www.dinl.nl/

Plannen van DINL

Wij zijn ontzettend vereerd met alle aandacht, felicitaties en reacties vanuit de markt. DINL heeft grootse plannen voor 2015, die wij graag tijdens de borrel kenbaar maken. Wij verwachten mensen uit hostingbranche, ISP’s, webdesigners, registrars, datacenters, maar ook maatschappelijke partijen zoals ECP en het onderwijs die betrokken zijn bij de digitale infrastructuur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden nieuwjaarsborrel

Heeft u interesse om naar de DINL nieuwjaarsborrel te komen, meldt u zich dan gratis aan.

DINL

DINL is spreekbuis van en aanspreekpunt voor de Nederlandse digitale-infrastructuursector. DINL wijst de weg en brengt structuur aan in complexe thema’s. Met haar kennis van zaken draagt zij bij aan praktische oplossingen voor overheid, bedrijfsleven en consumenten. Tevens zet zij zich in voor informatieveiligheid en slaat de stichting een brug tussen de sector en het onderwijs. DINL helpt het volle potentieel van de digitale wereld om te zetten in economische groei. DINL is een samenwerking tussen AMS-IX, DHPA, ISPConnect, NLnet, SIDN en SURFnet. Meer over DINL leest u op dinl.nl

Reacties

 • donderdag 5 juli 2018

  Kennis

  Succesvol webinar over de ontwikkelingen in de Registar Scorecard

  Thumb-webinar-blue

  Bekijk het webinar en download de presentatie

  Lees meer
 • dinsdag 26 september 2017

  Veilig internet

  Een gevecht op 3 fronten

  Thumb-stop-abuse

  Onze strijd tegen internetabuse

  Lees meer
 • woensdag 11 april 2018

  DNSSEC

  PowerDNS Recursor versie 4.1 gepubliceerd, upgrade aangeraden

  Thumb+DNSSEC+news

  Upgrade aangeraden

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.