Uitnodiging nieuwjaarsborrel DINL

De stichting DINL (Digitale infrastructuur Nederland), waarvan SIDN partner is, is nog maar net opgestart en nu al volop in het nieuws. Om dat te vieren nodigt DINL u van harte uit voor de Nieuwjaarsborrel op 13 januari in het Museum voor Communicatie te Den Haag.

Over DINL

Het is geen nieuws meer dat de Nederlandse digitale-infrastructuursector het hart vormt van de Nederlandse online economie en een sleutelrol speelt in het wereldwijde internet. DINL verbindt de aanbieders binnen deze sector en treedt op als spreekbuis richting overheid, media en bedrijfsleven.

DINL_logo_thumbnail
https://www.dinl.nl/

Plannen van DINL

Wij zijn ontzettend vereerd met alle aandacht, felicitaties en reacties vanuit de markt. DINL heeft grootse plannen voor 2015, die wij graag tijdens de borrel kenbaar maken. Wij verwachten mensen uit hostingbranche, ISP’s, webdesigners, registrars, datacenters, maar ook maatschappelijke partijen zoals ECP en het onderwijs die betrokken zijn bij de digitale infrastructuur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden nieuwjaarsborrel

Heeft u interesse om naar de DINL nieuwjaarsborrel te komen, meldt u zich dan gratis aan.

DINL

DINL is spreekbuis van en aanspreekpunt voor de Nederlandse digitale-infrastructuursector. DINL wijst de weg en brengt structuur aan in complexe thema’s. Met haar kennis van zaken draagt zij bij aan praktische oplossingen voor overheid, bedrijfsleven en consumenten. Tevens zet zij zich in voor informatieveiligheid en slaat de stichting een brug tussen de sector en het onderwijs. DINL helpt het volle potentieel van de digitale wereld om te zetten in economische groei. DINL is een samenwerking tussen AMS-IX, DHPA, ISPConnect, NLnet, SIDN en SURFnet. Meer over DINL leest u op dinl.nl

Reacties

 • woensdag 25 september 2019

  Veilig internet

  Wat doe jij als zelfstandig ondernemer bij een security-incident?

  Thumb-internet-crime

  Vul de enquête in en maak kans op een Bol.com waardebon

  Lees meer
 • dinsdag 29 januari 2019

  Oplossingen

  Kopietje van paspoort roept weerstand op

  Thumb-privacy-computer-keyboard

  Nieuwe digitale identity-toepassingen zoals IRMA maken ouderwets legitimeren met een document overbodig

  Lees meer
 • dinsdag 19 december 2017

  .nl-domeinnaam

  “We moeten SIDN scherp houden”

  Martijn-Kamphuis

  Een nieuwe voorzitter voor de VvR

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.