SIDN analyseert belsimpel.nl

Deze week verschijnt de 2e aflevering van de videoserie SIDN analyseert, waarin wij bekende .nl-websites onder de loep nemen. En dit keer analyseren we Belsimpel.nl. Waar komt hun succes vandaan? Wat doen zij anders dan hun concurrenten? En hoe gaat Belsimpel om met standaarden voor bereikbaarheid en veiligheid als IPv6 en DNSSEC?

Een succesverhaal

Belsimpel.nl is een van meest opvallende voorbeelden van succesvolle Nederlandse internetbedrijven. In 2008 opgezet door 2 studenten met een startkapitaal van € 2.000,- is de website 10 jaar later goed voor een jaarlijkse omzet van zo’n € 200 miljoen. In SIDN analyseert vertelt oprichter Jeroen Doorenbos hoe zij dat voor elkaar kregen.

Standaarden en veiligheid

In de video zoomen we ook in op de standaarden achter de site. Hoe is de beveiliging geregeld? Is de site bereikbaar via IPv6? En hoe gaat Belsimpel om met SSL? Het is allemaal te zien in de 3 afleveringen van de video die je vanaf vandaag kunt zien op sidn.nl/analyseert. Daar vind je ook meer achtergrond bij de in de video genoemde tips.

Vragen?

Heb je vragen over de video's of wil je meer weten over onze diensten? Bel of mail ons gerust via +31 26 352 55 55 of support@sidn.nl

Reacties

 • maandag 18 december 2017

  Kennis

  Behoud van ons digitaal erfgoed

  Thumb-dds-avatars

  Unieke bronnen van menselijke kennis en expressie

  Lees meer
 • woensdag 4 oktober 2017

  Over SIDN

  And the award goes to…

  Thumb-CENTR-Award

  CENTR Award voor Register.si en SIDN

  Lees meer
 • vrijdag 14 december 2018

  .nl-domeinnaam

  Goede vooruitzichten voor online economie in 2019

  Thumb-Global-Business-Growth

  Groeicijfers en verwachtingen online ondernemers positief

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.