Ontmoet SIDN op de KvK Startersdag in Arnhem

Je eigen bedrijf beginnen, start vaak met een goed idee. En dat idee wil je zo snel mogelijk vastleggen door je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarbij is de keuze van een goede domeinnaam net zo belangrijk als de keuze van je bedrijfsnaam. SIDN geeft advies over domeinnamen en online ondernemen op de Startersdag 7 november in Arnhem. Kom ook en meld je aan.

De beste domeinnaam voor jouw bedrijf

Want wat is een goede domeinnaam? Wat doet een domeinnaam voor het imago van je bedrijf? Wat is de beste extensie: .nl of .com? Hoe kun je snel checken of een domeinnaam nog vrij is? Hoe leg je een domeinnaam vast? Wat doe je als de domeinnaam van je keuze al bezet is? Allemaal vragen waar Michiel Henneke, marketingmanager van SIDN antwoord op geeft in zijn presentatie ‘de beste domeinnaam voor jouw bedrijf’ tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel in Arnhem.

Bezoek onze stand op de Startersdag

Je ontmoet SIDN ook op de informatiemarkt. Sebastiaan Assink en Jennifer Mollema zijn daar van 10:00 tot 16:00 uur aanwezig om je meer te vertellen over het belang van een goede domeinnaam voor je eigen bedrijf. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen over domeinnamen en online ondernemen. Je kunt ook de presentatie van Michiel Henneke, Marketing manager bij SIDN, volgen over 'De beste domeinnaam voor jouw bedrijf' om 11:45 of 14:15 uur.

Kvk-startersdag-thumbnail

Meld je aan

Denk je ook aan het starten van een eigen bedrijf en heb je vragen over domeinnamen? Kom dan naar de Startersdag van de Kamer van Koophandel op zaterdag 7 november in het Gelredome. Door middel van presentaties, een informatiemarkt en het netwerken met andere ondernemers, krijg je een goed overzicht van waar je als starter aan moet denken. Meld je direct aan voor de KvK-Startersdag.

Reacties

 • maandag 28 mei 2018

  Veilig internet

  “Privacy is een kans, geen administratieve last”

  Thumb-padlock-people

  Beter omgaan met de AVG dankzij Privacy Designer

  Lees meer
 • dinsdag 11 december 2018

  .nl-domeinnaam

  De beste domeinnaam voor je onderneming met onze SIDN checklist

  zzpthumbnail

  Als starter, ondernemer, of zzp'er wil je een domeinnaam die klanten oplevert. Gebruik onze checklist!

  Lees meer
 • woensdag 26 juni 2019

  Veilig internet

  Game over voor IPv4

  Thumb-young-gamer-playing-video-game-wearing-headphones

  Multi-user gamers lopen vast op verouderd internet

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.