Nieuwe handelsmissie DINL naar Hongkong en China

Nog maar net terug van de handelsmissie in Londen organiseren Stichting DINL en Digital Gateway to Europe een volgende missie. Wij zijn nauw verbonden met stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Dat is de spreekbuis van- en het aanspreekpunt voor de Nederlandse digitale-infrastructuursector. Van 23 augustus t/m 3 september 2016 organiseert DINL samen met handelsroute.nl een handelsmissie voor de digitale sector naar Hong Kong en China en jij kan mee!

Ongekend grote markt

Met ruim 1,3 miljard inwoners biedt China een ongekend grote markt. De Chinezen timmeren hard aan de weg als het gaat om ICT en digitale infrastructuur, maar alleen al de omvang van het land zorgt voor de nodige uitdagingen. Het aantal internetaansluitingen groeit al jaren explosief, en nog lang niet iedere Chinese burger heeft een device dat toegang geeft tot het internet. Het einde van de groei van de Chinese ICT-markt is nog lang niet in zicht. Het is niet overdreven om te stellen dat China wat betreft digitale ontsluiting zich op het niveau bevindt waar Nederland zich pakweg tien jaar geleden bevond. Er is daardoor een grote behoefte aan kennis, expertise en digitale diensten om de onstuimige groei te kunnen laten voort duren.

Handelsmissie-China-DINL-thumbnail

Inhoud handelsmissie

Reden genoeg dus om met een Nederlandse delegatie van ICT- en digitale infrastructuur partijen af te reizen naar Hong Kong en China. Er zal onder andere een bezoek gebracht worden aan Huawei en het Huawei Cloud Congress, naast vele andere interessante bedrijven en organisaties. Daarbij is ruim aandacht voor de ins- en outs van de Chinese markt, de manier waarop in China zaken gedaan wordt en er zijn uitgebreide mogelijkheden om het lokale netwerk uit te breiden.

Aanmelden vóór juni

Stichting DINL en Digital Gateway to Europe nodigen daarom iedereen uit de digitale sector die geïnteresseerd is van harte uit om deel te nemen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan, indien mogelijk, een deel van de deelnemersbijdrage vergoeden. Let op: aanmelden kan uiterlijk tot en met juni vanwege het aanvragen van visa. Lees meer over de handelsmissie naar Hong Kong en China en de aanmelding op Handelsroute.nl.  Tot op de digitale zijderoute!

Reacties

 • woensdag 29 mei 2019

  Veilig internet

  Veilige websites in grote organisaties: hou het overzicht

  Thumb-protected-access

  Over de risico’s voor grote organisaties met een versnipperd domeinnaamportfolio

  Lees meer
 • donderdag 31 mei 2018

  Veilig internet

  Hackman hackt Lieke van Lexmond

  Thumb-Hackman-versus-Lieke-veilige-thuisomgeving

  Campagne om veiligheidsbewustzijn te vergroten

  Lees meer
 • vrijdag 14 juni 2019

  Over SIDN

  Nieuw bij SIDN fonds: doorlopende call voor internetpioniers

  Thumbnail+SIDN+fonds

  Binnen 6 weken hoor je of het fonds wel of niet bijdraagt aan je project

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.