Kom naar de Nationale Ondernemersdag op 9 september

Tijdens de Nationale Ondernemersdag van Ondernemend Nederland (ONL) presenteert SIDN de eerste resultaten van een onderzoek dat we hebben laten uitvoeren naar Digitaal ondernemerschap in Nederland. In welke beroepsgroepen of branches kunnen ondernemers nog een slag maken en hoeveel verdient je concurrent eigenlijk door online te ondernemen? Meld je vandaag nog aan!

De dag staat in het teken van Internationaal Ondernemen & Tomorrow’s Economy. Het programma bestaat naast de presentatie van de onderzoeksresultaten uit een internationaal ondernemersontbijt, speeddates met ambassadeurs, topondernemers en bestuurders en workshops. ’s Middags presenteert het ONL Schaduwkabinet haar schaduwbegroting en vindt een afsluitend debat plaats met onze premier Mark Rutte. Ook wordt de Nationale Ondernemer van het Jaar 2016 bekend gemaakt.    

Samen Nederland ondernemender maken

Ondernemend Nederland is opgericht door Hans Biesheuvel en Mirjam Bink in 2013. ONL is een organisatie vóór ondernemers die gerund wordt dóór ondernemers. De organisatie heeft maar één belang: de stem van ondernemers laten horen. De Nationale Ondernemersdag vindt dit jaar alweer voor de tweede keer plaats.

Meld je aan en maak gebruik van kortingscode

Wil je ook deelnemen aan de Nationale Ondernemersdag? Meld je dan aan via de website van ONL. Als je vooraf een bericht stuurt naar communicatie@sidn.nl onder vermelding van ‘Nationale Ondernemersdag 2016’ dan ontvang je van ons een kortingscode waarmee je een korting krijgt en € 129,- betaalt in plaats van € 149,-.

Reacties

 • donderdag 13 december 2018

  Kennis

  IDnext en SIDN verdiepen samenwerking

  Thumb-logo-IDnext

  Met gezamenlijk IDnext event willen organisaties een impuls geven aan innovatie op het gebied van digitale identiteiten

  Lees meer
 • donderdag 12 april 2018

  .nl-domeinnaam

  Online zakendoen: Facebook vs. je eigen domein

  Thumb-Facebook

  Wat zijn de pro’s en cons?

  Lees meer
 • woensdag 28 maart 2018

  Veilig internet

  Werk aan de winkel voor nieuwsmedia

  thumbnail+news

  De beveiliging van domeinnamen in de journalistieke sector blijft achter.

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.