Alfredo García Frias is onze nieuwe relatiebeheerder

De domeinnaambranche is bekend terrein

Met de ingang van het nieuwe jaar is Alfredo García Frias bij ons gestart als relatiebeheerder. Daarmee volgt hij Sebastiaan Assink op die eind vorig jaar vertrok. We zijn blij met Alfredo aan boord. In dit bericht stellen we hem kort voor, maar liever maakt hij in de komende maanden natuurlijk persoonlijk kennis.

Alfredo-Garcia-Frias-260x260

Alfredo García Frias, relatiemanager SIDN

Bekend terrein

De domeinnaambranche is geen onbekend terrein voor Alfredo, hij werkte tot voor kort namelijk bij een van de grootste .nl-registrars, Openprovider. Hier werkte hij in verschillende functies, als technical support engineer, support manager en meest recent als Country Manager. In deze functies deed hij veel ervaring op in relatiebeheer, met klanten wereldwijd, het verbeteren en automatiseren van processen en strategiebepaling. We zijn dan ook blij dat hij zijn carrière bij ons wil vervolgen. In de eerste plaats is Alfredo natuurlijk het aanspreekpunt voor onze key accounts. Daarnaast gaat hij zich onder meer bezighouden met het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de diensten voor de registrars en het vermarkten van CyberSterk.

Beide partijen vertegenwoordigen

Alfredo: “Ik wil zowel de registrars vertegenwoordigen binnen SIDN als SIDN vertegenwoordigen bij de registrars. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de verschillende partijen, om samen te werken en te blijven leren. Er zijn veel initiatieven die SIDN en de registrars uitvoeren om het internet beter te maken en ik kijk ernaar uit om hier een bijdrage aan te leveren.“

Neem contact op

In de komende maanden gaat Alfredo veel op pad om kennis te maken met het registrarveld. Wil je contact opnemen? Je bereikt Alfredo op +31 6 82 91 22 22 of alfredo.garciafrias@sidn.nl.

Reacties

 • donderdag 5 september 2019

  DNSSEC

  Evaluatie validerende resolvers op Linux: Unbound en Knot Resolver beste

  Banner-checkbox

  "Systemd-resolved en Dnsmasq bevatten ernstige bugs"

  Lees meer
 • woensdag 23 januari 2019

  Over SIDN

  Nederlandse positie IPv6 verder achteruit

  Thumb-red-arrow-going-down

  Links en rechts ingehaald

  Lees meer
 • woensdag 6 november 2019

  SIDN Labs

  Statistiek van de maand: DANE voor e-mail

  Thumb-screenshot-mailbox

  Forse stijging in aantal domeinnamen dat beveiligd is met DANE voor e-mail

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.