The.nlyst 15 beschikbaar

Het relatiemagazine van SIDN is weer uit: the.nlyst nummer 15. Hierin ondermeer de kennismaking met Valerie Frissen, de nieuwe directeur van het SIDN fonds.

Inhoud van The.nlyst 15

Op 1 september is het SIDN Fonds officieel gestart. In The.nlyst 15 maakt u kennis met de directeur van het fonds, Valerie Frissen.  Daarnaast leest u over twee initiatieven waarbij SIDN actief betrokken is: de Digitale Infrastructuur Nederland, een sectorbreed samenwerkingsverband dat een veilige en betrouwbare digitale economie wil bevorderen en het Platform Internetstandaarden, een initiatief om standaarden als iPv6 en DNSSEC breed geaccepteerd te krijgen. Daarnaast besteden we aandacht aan SIDN Labs, ons eigen onderzoeksprogramma, dat samen met kennispartners onderzoek doet naar nieuwe internettechnieken en -systemen.

Thenlyst_nr15_thumbnail

Abonneren

The.nlyst is een kwartaaluitgave van SIDN voor iedereen die beroepsmatig of anderszins betrokken is bij het .nl-domein en het internet en wordt kosteloos verspreid onder de registrars en andere stakeholders van SIDN. Iedere editie wordt digitaal beschikbaar gesteld op deze website via 'Publicaties en presentaties'. Ontvangt u het magazine liever in de brievenbus, mailt u dan uw naam, adresgegevens en professie naar communicatie@sidn.nl. Het volgende nummer wordt u dan per post toegezonden.

Reacties

 • woensdag 31 januari 2018

  Over SIDN

  Update storing: DRS en Whois beschikbaar

  De storing is verholpen

  Lees meer
 • donderdag 31 mei 2018

  Veilig internet

  Hackman hackt Lieke van Lexmond

  Thumb-Hackman-versus-Lieke-veilige-thuisomgeving

  Campagne om veiligheidsbewustzijn te vergroten

  Lees meer
 • maandag 9 april 2018

  Over SIDN

  Een proactieve en collectieve DDoS-bestrijdingsstrategie voor de Nederlandse vitale infrastructuur

  Thumb-DDoS

  Reactief en individueel optreden is onvoldoende

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.