SIDN fonds financiert wetenschappelijk onderzoek

Vanaf 2017 start SIDN fonds met de financiering van wetenschappelijk onderzoek. Op dit moment kun je hiervoor een aanvraag indienen. De deadline is 17 januari 2017.

Thumbnail SIDN fonds

Ben je als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling (universiteit of HBO) of wil je samen met een kennisinstelling een onderzoek opzetten dat impact heeft op de doelstellingen van SIDN fonds? Dien dan voor 17 januari je voorstel in.Het doel van deze wetenschappelijke call is onderzoek, ontwikkeling en innovatie in het licht van de doelstellingen van SIDN fonds te stimuleren. Het fonds wil onderzoeksprojecten ondersteunen waarbij wetenschappelijke kennis wordt ontwikkeld die bijdraagt aan het versterken van het internet en het verstevigen van de positie van eindgebruikers. Hierbij hechten we groteĀ  waarde aan multidisciplinariteit en de valorisatie en benutting van wetenschappelijke kennis. Daarom kijken we naast de wetenschappelijke kwaliteit ook naar de verwachte maatschappelijke bruikbaarheid en impact van het wetenschappelijke onderzoek.Meer informatie over de aanvraagprocedure en criteria lees je op de website van SIDN fonds.

Reacties

 • woensdag 10 oktober 2018

  Veilig internet

  Nog altijd veel Nederlanders online via openbare (onveilige) wifi-netwerken

  Thumb-wifi

  Met deze tips kun je veilig online via openbare wifi-netwerken

  Lees meer
 • dinsdag 28 november 2017

  .nl-domeinnaam

  Verbeterde SIDN-website helpt meer mensen aan een .nl-domeinnaam

  Thumb-growth-chart-people

  Per maand 5.000 leads naar registrars

  Lees meer
 • woensdag 12 december 2018

  SIDN Labs

  Impuls voor wetenschappelijk onderzoek naar collectieve internetbeveiliging

  Thumb-internet-security

  SIDN en de Universiteit Twente gaan de komende twee jaar in samenwerking het wetenschappelijk onderzoek naar collectieve internetbeveiliging bevorderen.

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.