Ontmoet SIDN op de Webwinkelvakdagen in Utrecht

De keuze van een goede, zakelijke domeinnaam voor je webwinkel is net zo belangrijk als de keuze van je bedrijfsnaam. En als je al een goed opende webwinkel hebt dan wil je je online merk zo goed mogelijk beschermen. SIDN geeft daarom advies over domeinnamen en online ondernemen op de Webwinkelvakdagen op 20 en 21 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom ook en meld je nu gratis aan.

 .nl, de beste domeinnaam voor je webshop: veilig, vertrouwd, zakelijk

Want wat is een goede domeinnaam voor je webshop? Wat doet een domeinnaam voor het imago van je webwinkel? Wat is de beste extensie? Hoe kun je snel checken of een domeinnaam nog vrij is? Wat doe je als de domeinnaam van je keuze al bezet is? Hoe kun je je merk en je online reputatie beschermen? Allemaal vragen waar we graag antwoord op geven als je een bezoek brengt aan onze stand op de Webwinkelvakdagen.

Maak kans op een van de drie Google Chromecasts!

En als je dan toch een bezoek brengt aan onze stand doe dan meteen mee aan de DNS-check en maak kans op een van drie Google Chromecasts die we per dag weggeven. Met de DNS-check controleren we of de domeinnaam DNS-technisch goed is geconfigureerd en of deze voldoet aan de belangrijkste internetstandaarden en ‘best practices’.

wwvakdagen-2016-thumbnail

Meld je aan

Heb je vragen over domeinnamen of online merkbescherming kom dan op 20 of 21 januari tijdens de Webwinkelvakdagen naar stand B25 van SIDN in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontmoet interessante ondernemers en laat je inspireren door topsprekers uit de wereld van e-commerce. Na voorregistratie is een bezoek aan de Webwinkelvakdagen gratis.  Meld je direct aan.

Reacties

 • woensdag 13 september 2017

  .nl-domeinnaam

  De ene extensie is de andere niet

  Thumb+statistics

  1,65 miljoen unieke websites actief

  Lees meer
 • maandag 26 maart 2018

  Veilig internet

  Veilig verbinden moet voor iedereen toegankelijk worden

  Thumb-free-wifi

  Let’s Connect! biedt een open source VPN-oplossing

  Lees meer
 • woensdag 27 maart 2019

  Kennis

  Meld je aan voor het SIDN Panel!

  SIDN-panel-man-social-thumbnail

  Geef jouw mening over internet of internetgebruik.

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.