Nieuwe The.nlyst beschikbaar

Deze week verschijnt er weer een nieuwe editie van The.nlyst, ons relatiemagazine. In deze laatste editie van het jaar vertellen onze collega’s Sieger Springer (manager marketing, communicatie & new business) en Hubert Welleman (new business manager) over onze new business-activiteiten en Maarten Simon (legal & policy advisor) over waarom beslaglegging op .nl niet kan.

Fleur van Eck van de Fraudehelpdesk en Karin Vink, legal counsel bij SIDN, vertellen over de strijd tegen spookfacturen. Ilse van Burgel, fiscalist bij EY praat u bij over de veranderingen in de btw-wetgeving. In de vaste rubriek ‘.NL Analysed’ zetten we de ontwikkelingen van de nieuwe gTLD’s en het aantal domeinnamen per houder uiteen.

Abonneren

The.nlyst is een kwartaaluitgave van SIDN voor iedereen die beroepsmatig of anderszins betrokken is bij het .nl-domein en het internet en wordt kosteloos verspreid onder de registrars en andere stakeholders van SIDN. Iedere editie wordt digitaal beschikbaar gesteld op deze website via 'Publicaties en presentaties'. Ontvangt u het magazine liever in de brievenbus, mailt u dan uw naam, adresgegevens en professie naar communicatie@sidn.nl. Het volgende nummer wordt u dan per post toegezonden.

Reacties

 • vrijdag 2 februari 2018

  SIDN Labs

  Herontwerp van SPIN naar een referentieplatform voor veilige en privacy-vriendelijke IoT-thuisnetwerken

  Thumb-Internet-of-Things

  Voor veilige en privacy-vriendelijke IoT-thuisnetwerken

  Lees meer
 • maandag 26 februari 2018

  SIDN Labs

  Anycastnetwerk van .nl verder uitgebreid

  Thumb-CIRA

  DNS-capaciteit .nl uitgebreid met dienst van Canadese registry

  Lees meer
 • dinsdag 27 februari 2018

  Over SIDN

  Domain pulse 2018: kritisch over vooruitgang

  Thumb-Domain-pulse-2018

  De tekortkomingen van het digitale tijdperk

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.