Laatste nummer van The.nlyst

Deze week valt het laatste nummer van The.nlyst, het magazine van SIDN op de mat bij de abonnees. Het kwartaalblad vervangen we door een maandelijkse e-mailnieuwsbrief. Zo kunnen we je beter op de hoogte houden van de ontwikkelingen met actueel en relevant nieuws.

Veranderde focus

Sinds 2010 verscheen zo’n vier keer per jaar een uitgave van The.nlyst. Allerlei onderwerpen passeerden de revue. Van de introductie van DNSSEC tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. “Het magazine richtte zich in eerste instantie puur op het .nl-domein en onze registrars. De laatste jaren is de focus veranderd”, vertelt Roelof Meijer. “Hoewel de naam nog steeds verwijst naar onze voornaamste taak, het beheer van het .nl-domein, zijn onze activiteiten en dus ook de onderwerpen waarover we willen informeren veel diverser geworden.”

Breder en actueler

Met de nieuwe e-mailnieuwsbrief willen we nog meer dan voorheen laten zien wat we allemaal doen. “Het geeft ons de mogelijkheid om al onze activiteiten te belichten en daarbij beter in te spelen op actuele onderwerpen”. Naast nieuws over .nl en andere diensten bevat de nieuwsbrief ook vertrouwde onderwerpen zoals de evenementenkalender. Abonnees van The.nlyst krijgen de nieuwsbrief automatisch. Ieder ander kan zich aanmelden via sidn.nl/nieuwsbrief.

Nieuwe huisstijl

De e-mailnieuwsbrief verschijnt vanzelfsprekend in de nieuwe huisstijl die we op 1 maart introduceerden. Roelof Meijer: “Van een wat behoudende en relatief onbekende organisatie zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Met een kleurrijk palet aan activiteiten, gerespecteerd vanwege haar kwaliteit, expertise en investeringen in internetontwikkelingen. Dat komt prachtig tot uiting in onze nieuwe huisstijl”. Op de achterkant van deze laatste The.nlyst zie je een voorproefje van de nieuwsbrief. Nog geen abonnee? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op sidn.nl/nieuwsbrief.

Downloads

Reacties

 • vrijdag 13 april 2018

  Oplossingen

  Lazio Roma de dupe van spear phishing met valse domeinnaam

  Thumb-Feyenoord

  Feyenoord loopt vooralsnog 2 miljoen euro mis

  Lees meer
 • woensdag 28 maart 2018

  .nl-domeinnaam

  SIDN analyseert belsimpel.nl

  SIDN-analyseert-Belsimpel-thumbail

  Van een startkapitaal van € 2.000,- naar een omzet van € 200 miljoen

  Lees meer
 • donderdag 12 oktober 2017

  Veilig internet

  Lijkt het te mooi om waar te zijn? Dan is het dat meestal ook

  Thumb-women-online-shopping

  Fake webshops, trap er niet in!

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.