Goede arbeidsvoorwaarden

SIDN speelt een cruciale rol in het internet. Het gevoel dat we het niet voor een kleine groep doen, maar voor heel Nederland of zelfs de hele wereld, leeft breed in de organisatie. Die bevlogenheid maakt dat SIDN een plek is dat inspireert en motiveert om topprestaties te leveren. Daar zijn we trots op en dat belonen we graag!

Inspirende werkomgeving

Bij ons werk je samen met een club van ongeveer 100 collega’s. De sfeer is informeel. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk uit te voeren. Ons kantoor is licht, open en modern. Vanaf de A12 bij afrit Velperbroek ben je er binnen 5 minuten. We organiseren regelmatig teamactiviteiten, borrels en andere leuke dingen zoals yogalessen of een potje tafelvoetbal met je collega’s.

Jouw ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen en opleidingen en trainingen kunt volgen. Daarom krijg je een ruim opleidingsbudget en kun je ook gebruik maken van individuele coaching. Ook SIDN is in ontwikkeling. Wij zijn hard op weg om een agile organisatie te zijn zodat we snel kunnen inspelen op de veranderende vraag van onze klanten of de veranderingen in de markt. Dit betekent samenwerken in multidisciplinaire teams.

Goede arbeidsvoorwaarden

Je verdient een marktconform salaris en neemt automatisch deel aan onze goede pensioenregeling. Daarbovenop krijg je een bedrijfsbrede bonus - als we de gestelde doelen halen. Ook de andere arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Zoals de keuze uit een 38- of een 40-urige werkweek. Ook kun je kiezen uit verschillende laptops en krijg je een iPhone van de zaak.

Maar dat is niet alles. Wij bieden je verder onder andere:

  • 8% vakantiegeld

  • 4% eindejaarsuitkering

  • Standaard 25 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding voor reizen met de auto, fiets of openbaar vervoer

  • € 500,- per jaar dat je mag besteden aan een goed doel naar keuze

  • Het registreren van een eigen .nl domeinnaam en hostingpakket

Joanna_Klaver_Thumbnail

Joanna Klaver

HR-manager

+31 26 352 55 00

hrm@sidn.nl

Met vragen over onze vacatures kun je bij mij terecht.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.