Sluitingsdatum: 01-01-2019

Teamlead propositie marketing

Ontwikkel met jouw team nieuwe producten en diensten

 • Fulltime: 38 uur per week
 • Ervaring: min. 5 jaar
 • Opleidingsniveau: WO werk- en denkniveau
 • Salaris: € 3.755 tot € 6.324 o.b.v. 38 uur

 

Zo leg je je baan uit tijdens een feestje

Samen met mijn team bedenk ik nieuwe proposities om SIDN te laten groeien in online security.

Wat je gaat doen

Accounts die gehackt worden, klantinformatie die op straat ligt, betaalverkeer dat platligt. Hackers staan niet stil. SIDN gelukkig ook niet. Om het internet een veiligere plek te maken, hebben we de ambitie te groeien in ons domein online security. Voor jou als teamlead propositie marketing biedt dit een prachtige kans om in alle vrijheid en met veel mogelijkheden deze markt te ontdekken en in kaart te brengen. Omdat jij je beweegt tussen de vakgebieden ICT en marketing en ook technische kennis hebt, ontwikkel je aan de hand van de markt- en klantinzichten nieuwe proposities die succesvol ingezet worden. Jouw uitvalsbasis is ons kantoor in Arnhem. Maar eigenlijk is het hart van het internet jouw echte werkplek. Jouw professionaliteit en klantgerichtheid zien we terug in het:

 • ontdekken en verkennen van nieuwe markten, waarbij je regelmatig in de auto stapt om bijvoorbeeld met partners te overleggen of klantinterviews te houden
 • ontwikkelen van nieuwe proposities
 • coördineren van de activiteiten binnen het propositieteam als meewerkend voorman, het opstellen van budgetten, beheer van de roadmap en inhoudelijk coachen van de teamleden
 • creëren van draagvlak bij collega’s en stakeholders om jouw ideeën en proposities daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen
 • werken in Agile-teams, waarbij het kan zijn dat je aangewezen wordt om het team tijdens het hele project aan te sturen

Wat wij vragen

Werken bij SIDN is je inzetten voor een betrouwbare, innovatieve werkgever. Voor jou als teamlead propositie marketing betekent dit dat je de wereld van cyber security en online security kent. Je wilt volop vrijheid om jouw commerciële talenten in te zetten om het online-securitydomein te laten groeien. Je bent een ondernemer die de lat hoog legt en een marketeer die creatief is en buiten de gebaande paden durft te treden. En om jouw functie succesvol vorm te geven breng je ook jouw kennis van techniek en ICT mee. Je hebt daarnaast de vaardigheden om de trajecten binnen het team te coördineren en prioriteiten te stellen, zodat jullie samen tot mooie resultaten komen. En jij hebt, net als SIDN, de ambitie om te groeien. Ook heb je:

 • wo-denk- en -werkniveau
 • een afgeronde technische opleiding (richting ICT) en werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving. Óf je hebt een commerciële opleiding gevolgd (richting marketing) en ervaring opgedaan aan de technische kant. Heb je nog niet zoveel werkervaring, maar heb je wel de masteropleiding cyber security afgerond? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.
 • Ervaring met het aansturen van propositietrajecten

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in 1ste instantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam.

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

Lees meer over SIDN

Wat kun je verwachten

Binnen het commerciële team van SIDN werk je als teamlead propositie marketing samen met 5 collega’s aan de groei van het domein online security. Dit doe je vanuit het duurzame en kleurrijke pand in Arnhem. Ook is het mogelijk om je moderne werkplek een dag in de week om te wisselen voor een thuiswerkdag. Jouw collega’s zijn professionals die een eigen mening hebben en veel met elkaar sparren. Er wordt veel gedaan aan teamontwikkeling, zodat jullie elkaar blijven versterken. Het kantoor is goed met de auto te bereiken en ligt op 15 minuten fietsen van het station.

Onze arbeidsvoorwaarden

Geheimzinnig doen over onze arbeidsvoorwaarden heeft geen enkele zin. We hebben je bij SIDN namelijk best wat moois te bieden. Dat laten we dan ook graag aan je zien. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie kan drinken. Of dat je vers fruit krijgt. Nee, de arbeidsvoorwaarden voor de vacature teamlead propositie marketing blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van:

 • een bruto maandsalaris tot € 6.300,-
 • een keuze tussen een lease-auto of mobiliteitsbudget
 • nog eens een extra financiële bonus van maximaal 6%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering
 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie
 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen
 • € 35,- per maand netto voor je internetabonnement thuis en € 25,- bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

Deze voorwaarden horen bij een 38-urige werkweek. Meer werken kan trouwens ook. Bij een 40-urige werkweek bouw je 13 extra adv-dagen op.

Hebben we een match?

Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via telefoonnummer 026 352 55 00 of solliciteer voor dinsdag 1 januari 2019 via het sollicitatieformulier hieronder. Voor inhoudelijke vragen of voor vragen over de sollicitate kun je contact opnemen met:

 • Foto van Glenn Rijmers
  Vragen over de sollicitatie

  Glenn Rijmers

  HR-medewerker +31 26 352 55 00
 • Foto van Arjan Middelkoop
  Inhoudelijke vragen

  Arjan Middelkoop

  Manager marketing, new business & sales +31 26 352 55 00

Direct solliciteren

Bedankt voor je interesse in SIDN! Wij hebben je sollicitatie goed ontvangen. Binnen 2 weken verwachten wij je duidelijkheid te geven over het verdere verloop van de procedure. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Glenn Rijmers, onze HR-Medewerker, via hrm@sidn.nl.

Ik heb gesolliciteerd en nu?

 • Solliciteer

 • 1e gesprek

 • 2e gesprek

 • Contractvoorstel

 • Je droombaan gaat beginnen