Senior Business Developer Cybersecurity

Vergroot ons marktaandeel in de online securitymarkt!

Sjoerd 285x285
 • Fulltime: 40 uur per week
 • Ervaring: Ervaring op het gebied van online security of cybersecurity
 • Opleidingsniveau: wo-werk- en denkniveau
 • Salaris: € 4.500 - € 6.000
Zo leg je je baan uit tijdens een feestje

Ik zorg voor de groei van CyberSterk en vergroot het marktaandeel voor SIDN binnen de markt van online security. Daarmee help ik MKB’ers in Nederland zich te beschermen tegen cyberrisico's!

Wat je gaat doen

Accounts die gehackt worden, klantinformatie die op straat ligt, betaalverkeer dat plat ligt. Hackers zitten niet stil. SIDN gelukkig ook niet. Om het internet een veiligere plek te maken, hebben we de ambitie om te groeien in ons domein online security. We hebben daarom hard gewerkt aan nieuwe proposities. Nu gaan we een volgende fase in, waarin wij deze proposities gaan laten groeien en marktaandeel opbouwen. En dat is precies waar jij ons bij gaat helpen! Als Senior Business Developer Cybersecurity ga jij er namelijk voor zorgen dat het marktaandeel van onze nieuwe proposities groeit. Dat we onszelf in deze markt verder ontwikkelen en we hiermee lange termijn klantwaarde weten te creëeren. Daarmee is niet alleen groei jouw doel, maar ook impact. Met onze diensten is het internet straks namelijk een stuk veiliger!

Dit doe jij door onze proposities in online security verder aan te scherpen, deze door te ontwikkelen, te verbeteren en hiermee beter op de klantvraag aan te laten sluiten en omzetgroei te realiseren. Zo ga je voor CyberSterk aan de slag met het opzetten en managen van een nieuw partnerkanaal en zal je nieuwe verkooppartners werven en onboarden voor deze nieuwe online securitydienst. Je weet hierbij groeikansen te identificeren en daarop actie te ondernemen. Ook is het in jouw rol belangrijk dat je de marktontwikkelingen volgt en je signaleert hoe onze diensten bij onze resellers en eindgebruikers worden ervaren. Die input vertaal je door in concrete plannen waarbij jij ook zelf zorgt voor de uitvoering.

Deze rol vraagt een hoge mate van professionaliteit, ondernemerschap en klantgerichtheid. Dat zien wij terug in het:

 • ontdekken en verkennen van nieuwe kansen in de markten, waarbij je regelmatig in de auto stapt om bijvoorbeeld met partners te overleggen of klantinterviews te houden

 • coördineren van activiteiten binnen het team, het opstellen van budgetten en beheer van de roadmap

 • creëren van draagvlak bij collega’s en stakeholders om jouw ideeën daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen

 • uitbouwen van relaties met bestaande partners door intensief onderhoud

 • binnenhalen van nieuwe relaties en verkooppartners

 • werken in Agile-teams, waarbij het kan zijn dat je aangewezen wordt om het team tijdens het hele project aan te sturen

Wat wij vragen

Werken bij SIDN is je inzetten voor een betrouwbare en innovatieve werkgever. Voor jou als Senior Business Developer Cybersecurity is het belangrijk dat je de wereld en technieken van cyber- en online security goed kent. Je wilt daarbij je kennis over de online security markt nog verder verdiepen. Je zoekt de vrijheid om jouw commerciële en ondernemende talenten in te zetten met het doel om ons online securitydomein te laten groeien. Jij weet als geen ander hoe dat moet, want je hebt ruime ervaring in het ontwikkelen van new business. Ook heb je de skills van een marketeer die verfrissende ideeën heeft en weet je hoe je daarmee resellers en (interne) stakeholders kunt enthousiasmeren. Je weet mensen makkelijk mee te nemen en te krijgen, bent verbindend en in staat om zaken te structureren en coördineren. Je bent zeer ondernemend ingesteld en weet als het moet ook vaart te maken en tot concrete resultaten te komen. Ook vragen wij:

 • ervaring op het gebied van online security of cybersecurity

 • wo-werk- en -denkniveau

 • een afgeronde marketing- en/of technische opleiding (richting ICT) en werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving

 • bewezen ondernemerschap

 • ervaring met het aansturen van een Business Development team

 • ervaring met het managen of opzetten van een indirect verkoopkanaal

 • ervaring in het realiseren van groei met een nieuwe propositie

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in eerste instantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam.

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

Lees meer over SIDN

Wat kun je verwachten

Het team dat werkt aan de ontwikkeling van ons domein in online security heeft zeer bevlogen collega’s, die gedreven zijn om van onze nieuwe proposities een succes te maken! Je vormt met hen een hardwerkend team, maar zal zelf ook veel op pad zijn om bestaande en nieuwe partners te bezoeken. Als Senior Business Developer Cybersecurity krijg je veel vrijheid en flexibiliteit van ons om je werk succesvol uit te voeren. Jouw uitvalsbasis is ons moderne en kleurrijke pand in Arnhem en een hippe werkplek in Utrecht. Met de auto is zowel ons kantoor in Arnhem als de werkplek in Utrecht vanaf de A12 makkelijk te bereiken. En kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn beide locaties maar 15 minuten fietsen vanaf het station.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij SIDN bieden wij jou een mooie set arbeidsvoorwaarden aan. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie kan drinken. Of vers fruit krijgt. De arbeidsvoorwaarden voor de vacature partnermanager blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Je wordt toch vrolijk van:

 • een bruto maandsalaris tot €6.000,-

 • een lease-auto of mobiliteitsbudget

 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering een extra financiële bonus van maximaal 6%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 13 adv-dagen

 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie

 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen

 • €35,00 per maand netto voor je internetabonnement thuis en €25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

Deze voorwaarden horen bij een 40-urige werkweek. VOG en een referentie maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Een assessment maakt ook onderdeel uit van de selectieprocedure.

Hebben we een match?

Haal het beste uit jezelf met een baan die bij je past! Solliciteer naar de functie Senior Business Developer Cybersecurity via onderstaand sollicitatieformulier. Doe het wel voor 23 december, anders ben je te laat. Zo simpel is het.

Direct solliciteren

Dit formulier heeft javascript nodig om verstuurd te kunnen worden. Zet je javascript aan om verder te kunnen.

Het formulier wordt verstuurd. Even geduld.
Oeps! Helaas gaat er iets mis met de verwerking van je sollicitatie. Probeer het opnieuw of neem contact op met Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Bedankt voor je interesse in SIDN! Wij hebben je sollicitatie goed ontvangen. Binnen 2 weken verwachten wij je duidelijkheid te geven over het verdere verloop van de procedure. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Geen sollicitatieformulier gevonden

Ik heb gesolliciteerd en nu?

 • Solliciteer

 • 1e gesprek

 • 2e gesprek

 • Contractvoorstel

 • Je droombaan gaat beginnen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.