Corporate recruiter

Werf het beste (IT) talent voor het hart van het Nederlandse internet!

Stefan_285x285
 • Werkweek: 40 uur per week
 • Ervaring: Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig corporate recruiter, bij voorkeur in de IT
 • Opleidingsniveau: hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
 • Salaris: € 3.500 - € 4.500
Zo leg je je baan uit tijdens een feestje

Ik zorg ervoor dat SIDN de juiste talenten aan boord heeft om het internet in Nederland veiliger te maken en te houden.

Wat je gaat doen

Een krappe, oververhitte arbeidsmarkt. De war of talent is volop gaande. Vliegtuigen, luchtballonnen, rode lopers en champagne. Alles wordt door (IT) werkgevers in de strijd gegooid om elkaar te overtreffen. Maar daar ben jij, de nuchtere corporate recruiter. Jij weet dat er geen oorlog gevoerd hoeft te worden. Jij weet hoe je het beste talent kan vinden en hoe je hen kan verleiden de overstap te maken naar één van de meest unieke werkgevers in Nederland: SIDN! Jij weet als geen ander onze USP’s richting de diverse doelgroepen te communiceren en hen te overtuigen om te solliciteren. Dit doe je door diverse online kanalen in te zetten en doelgroepen gericht te targetten met onze vacatures. Alvast een tipje van de sluier: je hebt een doelgroependashboard en ATS tot je beschikking! Daarnaast ga je aan de slag met het verder uitbouwen van relevante netwerken en zorg je ervoor dat ook studenten tijdens en na hun (IT) opleiding de weg naar ons weten te vinden. Dit doe je gelukkig niet alleen, je gaat samen in een team met communicatiespecialisten en HR-professionals aan de slag om de arbeidsmarkt en het onderwijs ervan te doordringen dat wij mooie uitdagingen te bieden hebben! Jouw professionaliteit en klantgerichtheid zien we terug in het:

 • bewaken, uitvoeren en verbeteren van het recruitmentproces

 • voeren van vacature intakes met vacaturehouders

 • schrijven van doelgroepgerichte vacatureteksten

 • beoordelen van kandidaten in ATS-systeem

 • uitvoeren en bewaken van recruitmentproces (o.a. inplannen van selectiegesprekken met diverse betrokkenen, geven van terugkoppeling aan kandidaten en bewaken van deadlines)

 • voeren van selectiegesprekken

Wat wij vragen

Werken bij de SIDN Groep is je inzetten voor een betrouwbare en innovatieve werkgever. Daarom verwachten wij dat je een actieve en ondernemende houding hebt waarmee je het recruitmentproces op elk moment als een gesmeerde motor draaiende weet te houden. Je bent een kei in het voeren van selectiegesprekken, herkent de juiste talenten die bij ons passen en houdt regie op de voortgang van het proces. Daarnaast ben je sterk in communiceren en adviseren aan stakeholders op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je weet mensen mee te krijgen in jouw werk- en denkwijze en houdt daarbij hun belangen in het oog. Verder ben je een geboren netwerker en neem je initiatieven om je netwerk uit te breiden. Je bent ook goed in het signaleren van knelpunten in het recruitmentproces en weet deze om te zetten in verbeteracties. Daarom vragen wij een nieuwsgierige houding. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van recruitment en weet precies wanneer deze nuttig kunnen zijn in jouw werk en organisatie. Daarbij weet je goed hoe je deze ontwikkelingen kunt implementeren. Ook heb je:

 • hbo- of wo-werk- en -denkniveau

 • commercieel inzicht

 • minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig corporate recruiter, bij voorkeur in de IT

 • ervaring met data-driven recruitment

 • het vermogen om vernieuwende en creatieve oplossingen te bedenken en implementeren

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in eerste instantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam.

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

Lees meer over SIDN

Wat kun je verwachten

Als corporate recruiter bij de SIDN Groep kom je te werken in een bevlogen, enthousiast en behulpzaam HR-team. Hard werken en een prettige werksfeer zijn belangrijk. Je directe collega’s bestaan uit een HR-manager, -adviseur en 2 -medewerkers. Ook maak jij deel uit van het Scrumteam Arbeidsmarktcommunicatie. We horen je denken: “Wow! Wat is dit?”. Wees gerust, het is, naast een mooi woord om te gebruiken bij een potje Scrabble, een effectief team dat via de Scrum-methodiek samen de schouders zet onder diverse uitdagingen en verbeteringen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Dit team bestaat uit een heuse Scrummaster, Productowner en een HR- en communicatiemedewerker. Samen zorgen jullie ervoor dat ons werkgeversmerk wordt geladen en de te werven doelgroepen de weg naar ons makkelijk weten te vinden. Dit doe je vanuit een locatie die voor jou het beste uitkomt. Dat kan zijn vanuit ons moderne en kleurrijke pand in Arnhem, of vanuit ons kantoor op het Weena in hartje Rotterdam. Woon je op de as Arnhem/Rotterdam, dan kun je vanuit huis ook deels prima uit de voeten. Uiteraard ben je flexibel en zelfstandig genoeg om te reizen naar die locatie waar je op dat moment nodig bent.

Onze arbeidsvoorwaarden

Geheimzinnig doen over onze arbeidsvoorwaarden heeft geen enkele zin. We hebben je bij SIDN namelijk best wat moois te bieden. Dat laten we dan ook graag aan je zien. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie kan drinken. Of dat je vers fruit krijgt. Nee, de arbeidsvoorwaarden voor de vacature corporate recruiter blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van:

 • een bruto maandsalaris tot €4500,- bij een fulltime dienstverband

 • flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken wanneer je agenda dit toelaat

 • een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

 • een volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist

 • een vergoeding van €0,29 per kilometer voor zakelijke reizen

 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering

 • een extra financiële bonus van maximaal 4%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband

 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie

 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen

 • €35,00 per maand netto voor je internetabonnement thuis en €25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

Deze voorwaarden horen bij een 40-urige werkweek. VOG en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Hebben we een match?

Haal het beste uit jezelf met een baan die bij je past! Solliciteer naar de functie corporate recruiter via onderstaand sollicitatieformulier. Doe het wel voor 23 januari 2020, anders ben je te laat. Zo simpel is het.

Direct solliciteren

Dit formulier heeft javascript nodig om verstuurd te kunnen worden. Zet je javascript aan om verder te kunnen.

Het formulier wordt verstuurd. Even geduld.
Oeps! Helaas gaat er iets mis met de verwerking van je sollicitatie. Probeer het opnieuw of neem contact op met Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Bedankt voor je interesse in SIDN! Wij hebben je sollicitatie goed ontvangen. Binnen 2 weken verwachten wij je duidelijkheid te geven over het verdere verloop van de procedure. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Geen sollicitatieformulier gevonden

Ik heb gesolliciteerd en nu?

 • Solliciteer

 • 1e gesprek

 • 2e gesprek

 • Contractvoorstel

 • Je droombaan gaat beginnen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.