Business controller

Geef inzicht in onze financiële positie voor het maken van de juiste (strategische) keuzes

Pim_285x285
 • Fulltime: 38 uur per week
 • Ervaring: 4 jaar
 • Opleidingsniveau: hbo
 • Salaris: € 3.387 - € 5.700
Zo leg je je baan uit tijdens een feestje

Op basis van mijn financiële analyses geef ik de directie en het management input en advies over te nemen (strategische) besluiten

Wat je gaat doen

Ieder bedrijf vindt het belangrijk om financieel gezond te zijn. Wij ook! En daarom hebben we jou nodig. Op basis van jouw financiële analyses help je ons bij het maken van de juiste (strategische) keuzes. Waarom? Zodat we mensen en organisaties kunnen blijven verbinden voor een zorgeloos digitaal bestaan. Als geen ander weet je onze financiële informatie en databronnen te doorgronden, te ontwikkelen en te verbeteren, zodat je gedegen input en advies kan geven. Je vindt het belangrijk om trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten te houden, zodat je op basis hiervan tot een goede forecast kan komen. Daarnaast stel je betrouwbare operationele en financiële rapportages op, waaronder businesscases en managementrapportages. Ook voel je je thuis in intern projectmanagement en risico- en performancemanagement. Jij bent degene die ons helpt groeien! Jouw professionaliteit en klantgerichtheid zien we terug in het:

 • ondersteunen van de directie en het management met de financiële data en -informatie en het bewaken van de juistheid en volledigheid hiervan

 • waarborgen van adequate kosten- en sturingsrapportages

 • ondersteunen bij het opstellen en het analyseren van tendercalculaties

 • inzichtelijk maken van financiële en operationele risico’s en sturen op risicorendementsafwegingen

 • verantwoording dragen voor het inbedden van risicobeheersingsmaatregelen en het (laten) toetsen van de juiste werking ervan

 • optimaliseren van interne systemen en processen

Wat wij vragen

Werken bij Connectis en SIDN is je inzetten voor betrouwbare, innovatieve werkgevers. Door jouw zelfstandigheid en proactieve instelling deins je er niet voor terug om verantwoordelijkheid te nemen. Jij wilt namelijk ook dat een veilig en betrouwbaar internet van waarde blijft voor de Nederlandse maatschappij. Omdat je een teamplayer bent vind je het belangrijk om jouw financieel bewustzijn uit te dragen en over te brengen aan het finance & control team. Daarnaast beschik je over het vermogen om een oprechte verbinding aan te gaan met collega’s van diverse afdelingen, niveaus en disciplines. Ook heb je:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting economie of bedrijfskunde

 • wo, postdoctorale registercontroller-opleiding, econometrie, exacte wetenschap of soortgelijk is een pré

 • 4 jaar relevante ervaring in een dynamische en innovatieve werkomgeving

 • een uitstekende beheersing van Microsoft Excel en PowerPoint

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in 1ste instantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam.

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

Lees meer over SIDN

Wat kun je verwachten

Je komt te werken in het hart van het internet in Nederland. Als business controller heb je veel contact met de financieel directeur van SIDN en de bestuurders van Connectis en zoek je daarin nauwe samenwerking op. Dit betekent dat je standplaats wisselend is. 4 dagen in de week ben je te vinden op het kantoor van Connectis in Rotterdam. Daarnaast maak je onderdeel uit van het finance & control team van SIDN, waar je minimaal 1 dag in de week aanwezig bent. Het kantoor van Connectis is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand van station Rotterdam centraal sta je voor ons kantoor. Vanaf de A12 is het kantoor van SIDN makkelijk te bereiken met de auto. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het ongeveer 20 minuten fietsen vanaf station Arnhem Centraal, of je pakt de bus richting IJsseloord 2.

Onze arbeidsvoorwaarden

Geheimzinnig doen over onze arbeidsvoorwaarden heeft geen enkele zin. We hebben je bij SIDN en Connectis namelijk best wat moois te bieden. Dat laten we dan ook graag aan je zien. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie kan drinken. Of dat je vers fruit krijgt. Nee, de arbeidsvoorwaarden voor de vacature business controller bij SIDN en Connectis blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van:

 • een bruto maandsalaris vanaf €3387,- met groeiperspectief tot €5.700,-

 • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer

 • een vergoeding van € 0,29 per kilometer voor zakelijke reizen

 • een extra financiële bonus van maximaal 6%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis

 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering

 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie

 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen

 • € 35,00 per maand netto voor je internetabonnement thuis en € 25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

 • een financiële tegemoetkoming als je dichterbij ons komt wonen  

Deze voorwaarden horen bij een 38-urige werkweek. Meer werken kan trouwens ook. Bij een 40-urige werkweek bouw je 13 extra adv-dagen op.

VOG en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Hebben we een match?

Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via telefoonnummer 026 352 55 00 of solliciteer voor dinsdag 01 oktober 2019 via het sollicitatieformulier hieronder. Voor inhoudelijke vragen of voor vragen over de sollicitatie kun je contact opnemen met:

Direct solliciteren

Dit formulier heeft javascript nodig om verstuurd te kunnen worden. Zet je javascript aan om verder te kunnen.

Het formulier wordt verstuurd. Even geduld.
Oeps! Helaas gaat er iets mis met de verwerking van je sollicitatie. Probeer het opnieuw of neem contact op met Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Bedankt voor je interesse in SIDN! Wij hebben je sollicitatie goed ontvangen. Binnen 2 weken verwachten wij je duidelijkheid te geven over het verdere verloop van de procedure. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Geen sollicitatieformulier gevonden

Ik heb gesolliciteerd en nu?

 • Solliciteer

 • 1e gesprek

 • 2e gesprek

 • Contractvoorstel

 • Je droombaan gaat beginnen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.