Directiesecretaresse

Ondersteun onze algemeen directeur met jouw organiserende skills!

Renate 285x285
 • Fulltime: 40 uur per week. Een parttime werkweek is voor deze functie niet bespreekbaar.
 • Ervaring: minimaal 5 jaar
 • Opleidingsniveau: hbo werk- en denkniveau
 • Salaris: € 2.370 - € 3.990
Zo leg je je baan uit tijdens een feestje

Ik zorg ervoor dat de algemeen directeur zijn werk zonder zorgen kan doen.

Wat je gaat doen

Je werkt niet graag in de spotlights, maar bent onmisbaar voor een directeur die onbezorgd zijn werk wil doen. We hebben het over jou, directiesecretaresse, -assistent of ondersteuner. Hoe jij jezelf ook noemt, onze algemeen directeur heeft jou nodig! Degene die alles met vooruitziende blik in goede banen leidt. Het hoofd koel weet te houden. Jij zorgt ervoor dat elke uitdaging omgezet wordt in succes. Kortom: op jou kan vertrouwd worden! Je zorgt ervoor dat onze algemeen directeur “blindelings” zijn agenda kan volgen en dat er tijdig gehandeld is op acties die zijn aandacht vragen. Zo kan hij zich volledig focussen op zijn kerntaken en de juiste beslissingen maken. Daarmee heb jij dus direct invloed op zijn resultaten en prestaties. Jouw werkzaamheden bestaan uit taken zoals het beheer van de complexe agenda en mailbox, het verzorgen van (inter)nationale reizen, -verblijven en je zorgt ervoor dat de algemeen directeur zijn werkzaamheden in het buitenland onbezorgd kan uitvoeren. Ondertussen prioriteer en bewaak je continue acties. Ook andere taken, zoals het voorbereiden en notuleren van vergaderingen met directieleden, de Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad, vormen een belangrijk onderdeel van je functie. Je signaleert taken die uit de diverse vergaderingen voortkomen en zorgt ervoor dat er tijdig actie op ondernomen wordt. Je bent daarmee een belangrijke kracht achter de schermen! Andere verantwoordelijkheden waarin we jouw professionaliteit en klantgerichtheid terug zien zijn:

 • mee- en vooruit denken met de algemeen directeur

 • opstellen van in- en externe correspondentie

 • signaleren van relevante ontwikkelingen binnen SIDN en de organisatieomgeving

Wat wij vragen

Werken bij SIDN is je inzetten voor een betrouwbare en innovatieve werkgever. Een werkgever die het hart vormt van het Nederlandse internet. Dat ga jij in de rol van directiesecretaresse merken aan de stevige set competenties die wij van je vragen. Zo kun je snel schakelen tussen verschillende organisatiedisciplines en ben je daarbij organisatiesensitief. Je bent representatief voor SIDN en een luisterend oor voor diverse contacten en relaties uit het bedrijfsleven. Ook ben je besluitvaardig en in staat de prioriteiten van de algemeen directeur snel op inhoud te doorgronden. Oftewel: als directiesecretaresse bij SIDN ben je een sparringpartner van hoog niveau voor de algemeen directeur! Omdat wij naar een ervaren vakspecialist zoeken, heb je minimaal 5 jaar werkervaring als directiesecretaresse in een internationale werkomgeving. Jouw houding is te beschrijven als: proactief, integer, signalerend, gestructureerd, flexibel en servicegericht. Ook vragen wij:

 • uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

 • hbo werk- en denkniveau

 • ervaring in het voorbereiden, organiseren en nabehandelen van RvT en OR vergaderingen

 • sterke organiserende vaardigheden

 • de skills om goed samen te kunnen werken

 • een sterke persoonlijkheid

Wat je van ons wilt weten

SIDN, voluit Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, beheert als onafhankelijke organisatie het .nl-domein. Vanaf 2017 hebben we onze krachten gebundeld met Connectis om ook de markt van digitale identiteiten te versterken. Connectis levert software en eHerkenningsmiddelen, zodat publieke en private diensten veilig kunnen inloggen. Bij de registratie van domeinnamen en veilig inloggen komt meer kijken dan je misschien in 1ste instantie verwacht. Daarom zijn we met ruim 150 collega’s druk in de weer om het internet in Nederland veilig en betrouwbaar te maken. Dat doen we vanuit Arnhem en Rotterdam.

De missie en visie van SIDN en Connectis helpen je wellicht om een goed beeld van ons als werkgever te krijgen. En om je alvast gerust te stellen: bij ons loopt men liever in een spijkerbroek dan in een pantalon, dus wees jezelf. Ook leuk om te weten: binnen ons bedrijf organiseren we van alles en nog wat, het hele jaar door. Familiedagen, kerstdiners, sportdagen, barbecues en zelfs complete weekenden weg. Niets moet, alles mag. Wie weet zien we jou binnenkort!

Lees meer over SIDN

Wat kun je verwachten

In jouw functie is geen dag hetzelfde. Jij bent degene die alles voor de algemeen directeur in goede banen leidt. Kortom, een onmisbare kracht! Dit doe je onder andere samen met je ervaren collega-managementassistenten met wie jij samen de motor achter onze directie, management en organisatie vormt. Collegialiteit, professionaliteit én plezier in het werk zijn binnen dit team belangrijk. Maar het hechtste team vorm jij samen met onze algemeen directeur, met wie je erg nauw gaat samenwerken en dagelijks mee in contact bent. Daarbij krijg je veel verantwoordelijkheden. En dat is mooi, want dat is precies wat jij in je nieuwe baan verwacht! Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen en het beste uit jezelf haalt, bieden we je de mogelijkheid om cursussen, trainingen en opleidingen te volgen! We bieden je ook de nodige middelen om je werk goed uit te kunnen voeren. Je werkt vanuit een modern en kleurrijk pand in Arnhem met uitzicht op de IJssel. Met de auto is ons kantoor vanaf de A12 makkelijk te bereiken en kun je makkelijk parkeren naast ons kantoor. En kom je met het openbaar vervoer? Dan is het maar 15 minuten fietsen vanaf het station.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij SIDN hebben wij jou best wat moois te bieden. En dan bedoelen we niet alleen dat je onbeperkt de lekkerste koffie en vers fruit tot je beschikking hebt. Nee, de arbeidsvoorwaarden voor de vacature directiesecretaresse blijven je waarschijnlijk nog tijden bij. Wedden? Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van:

 • een bruto maandsalaris tot €3.990,-

 • een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer

 • een volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist

 • een vergoeding van €0,29 per kilometer voor zakelijke reizen

 • 25 vakantiedagen

 • 13 ADV-dagen

 • 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering

 • een extra financiële bonus van maximaal 4%, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

 • een mooie pensioenregeling bij het ABP; SIDN betaalt 80% van je premie

 • een MacBook pro of HP laptop met een Iphone8 waarmee je onbeperkt kunt bellen en internetten

 • ruimte voor opleiding en trainingen. Helemaal afgestemd op jouw wensen

 • €35,00 per maand netto voor je internetabonnement thuis en €25,00 bruto als bijdrage voor je zorgverzekering

Deze voorwaarden horen bij een 40-urige werkweek. Een parttime werkweek is voor deze functie niet bespreekbaar.

VOG en een referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Hebben we een match?

Haal het beste uit jezelf met een baan die bij je past! Solliciteer naar de functie directiesecretaresse via onderstaand sollicitatieformulier. Doe het wel voor 22 november 2019, anders ben je te laat. Zo simpel is het.

Direct solliciteren

Dit formulier heeft javascript nodig om verstuurd te kunnen worden. Zet je javascript aan om verder te kunnen.

Het formulier wordt verstuurd. Even geduld.
Oeps! Helaas gaat er iets mis met de verwerking van je sollicitatie. Probeer het opnieuw of neem contact op met Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Bedankt voor je interesse in SIDN! Wij hebben je sollicitatie goed ontvangen. Binnen 2 weken verwachten wij je duidelijkheid te geven over het verdere verloop van de procedure. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Bart de Boer, onze corporate recruiter, via recruitment@sidn.nl.
Geen sollicitatieformulier gevonden

Ik heb gesolliciteerd en nu?

 • Solliciteer

 • 1e gesprek

 • 2e gesprek

 • Contractvoorstel

 • Je droombaan gaat beginnen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.