Registreer een .nl en win een Masterclass

7 juni is de Dag van de Domeinnaam. Op deze dag staat de domeinnaam centraal en organiseert de domeinnaambranche allerlei grote en kleine acties om aandacht te vragen voor domeinnamen. De dag is een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR). SIDN en veel .nl-registrars ondersteunen de actie. Samen laten we het Nederlandse publiek zien dat domeinnamen onmisbaar zijn voor (startende) ondernemers en een belangrijk onderdeel zijn van de Nederlandse economie.

Registreer je .nl en maak kans op een masterclass!

Speciaal voor de Dag van de Domeinnaam is er een winactie: Registreer je deze week een domeinnaam bij een van de deelnemende registrars? Dan maak je kans op een masterclass Online Ondernemen met Jeroen Bertrams. Auteur van het boek 'Online Marketingexpert in een Week'. Meer over deze winactie en de voorwaarden vind je op de site van de Dag van de Domeinnaam

Belang van domeinnamen

Een goede domeinnaam draagt bij aan de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je bedrijf of webshop. Daarom vragen we op 7 juni breed aandacht voor de waarde van domeinnamen. In het bijzonder voor .nl, omdat .nl de extensie van Nederland is.

80% internetgebruikers koopt het liefst bij .nl

Waar doen Nederlandse internetgebruikers het liefst hun online aankoop als ze mogen kiezen tussen domeinnamen met verschillende extensies? Dan kiest 80% voor .nl. Dat percentage stijgt naarmate het belang van de aankoop groter wordt. Een .nl domeinnaam draagt daardoor bij aan meer omzet voor jou als ondernemer (Bron: Trends in Internetgebruik 2016, SIDN, GfK).

Reacties

 • vrijdag 21 juni 2019

  Kennis

  Wat vertellen praatgrage, slimme apparaten ongemerkt over jou?

  IDnext_thumbnail

  Mis het IDnext event niet en meld je aan

  Lees meer
 • dinsdag 17 juli 2018

  SIDN Labs

  Analyse van DNS-beschermingsstrategieën tijdens DDoS

  Thumb-DDoS-attack

  Aanbevelingen voor operators en ontwikkelaars

  Lees meer
 • dinsdag 19 juni 2018

  Veilig internet

  Pas op voor malafide bedrijven die jou peperdure domeinnamen aansmeren

  Thumb-fingers-crossed

  Ons advies: laat je niet onder druk zetten

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.