Registreer een .nl en win een Masterclass

7 juni is de Dag van de Domeinnaam. Op deze dag staat de domeinnaam centraal en organiseert de domeinnaambranche allerlei grote en kleine acties om aandacht te vragen voor domeinnamen. De dag is een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR). SIDN en veel .nl-registrars ondersteunen de actie. Samen laten we het Nederlandse publiek zien dat domeinnamen onmisbaar zijn voor (startende) ondernemers en een belangrijk onderdeel zijn van de Nederlandse economie.

Registreer je .nl en maak kans op een masterclass!

Speciaal voor de Dag van de Domeinnaam is er een winactie: Registreer je deze week een domeinnaam bij een van de deelnemende registrars? Dan maak je kans op een masterclass Online Ondernemen met Jeroen Bertrams. Auteur van het boek 'Online Marketingexpert in een Week'. Meer over deze winactie en de voorwaarden vind je op de site van de Dag van de Domeinnaam

Belang van domeinnamen

Een goede domeinnaam draagt bij aan de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je bedrijf of webshop. Daarom vragen we op 7 juni breed aandacht voor de waarde van domeinnamen. In het bijzonder voor .nl, omdat .nl de extensie van Nederland is.

80% internetgebruikers koopt het liefst bij .nl

Waar doen Nederlandse internetgebruikers het liefst hun online aankoop als ze mogen kiezen tussen domeinnamen met verschillende extensies? Dan kiest 80% voor .nl. Dat percentage stijgt naarmate het belang van de aankoop groter wordt. Een .nl domeinnaam draagt daardoor bij aan meer omzet voor jou als ondernemer (Bron: Trends in Internetgebruik 2016, SIDN, GfK).

Reacties

 • dinsdag 12 december 2017

  Kennis

  Win het boek www.wat? Met 70 vragen van kinderen over ’t internet!

  Boek-www-wat-banner

  Alles wat je altijd al wilde weten over het internet

  Lees meer
 • vrijdag 1 februari 2019

  Veilig internet

  Fakewebshops veel sneller offline

  Thumb-woman-buys-shoes-online-on-tablet

  Snellere detectie én procedure zorgt voor minder slachtoffers

  Lees meer
 • donderdag 24 augustus 2017

  SIDN Labs

  SIDN Labs en TU-Delft dienen eindrapport onderzoek voor ICANN in

  Thumb-growing-chart

  Aantal misbruikte domeinnamen groeit

  Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.